reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A jeżeli ktoś bardzo chce znać moją opinię na ten temat na przestrzeni 4 lat to dla mnie niestety jest tak, że dziewczyny walczące długo tworzą dość silną wspólnotę i ich wątek się zwyczajnie kręci, jest na maxa wspierający, ale nie popierający głupot więc zawsze z czasem przychodzą mamusie i tak jak teraz biją pianę, w ostateczności przejmują ich wątek (bo dziewczyny które starają się X lat nie mają siły na te przepychankę) i te wątki z samymi mamusiami umierają, stąd po jakimś czasie znowu muszą się podczepić :) i tak się to koło kręci

I jak ktoś nie widzi, żenady w tym, że wyrzuca wieloletnie staraczki z ich wątku (nie koniecznie dzisiaj, wiele dziewczyn, które starają się długo nie ma tu właśnie z powodu o którym pisze @penguinlicious bo szok, mamy ze sobą kontakt i bez tego forum) to naprawdę ta dyskusja jest totalnie bez sensu

reklama
A jeżeli ktoś bardzo chce znać moją opinię na ten temat na przestrzeni 4 lat to dla mnie niestety jest tak, że dziewczyny walczące długo tworzą dość silną wspólnotę i ich wątek się zwyczajnie kręci, jest na maxa wspierający, ale nie popierający głupot więc zawsze z czasem przychodzą mamusie i tak jak teraz biją pianę, w ostateczności przejmują ich wątek (bo dziewczyny które starają się X lat nie mają siły na te przepychankę) i te wątki z samymi mamusiami umierają, stąd po jakimś czasie znowu muszą się podczepić :) i tak się to koło kręci

I jak ktoś nie widzi, żenady w tym, że wyrzuca wieloletnie staraczki z ich wątku (nie koniecznie dzisiaj, wiele dziewczyn, które starają się długo nie ma tu właśnie z powodu o którym pisze @penguinlicious bo szok, mamy ze sobą kontakt i bez tego forum) to naprawdę ta dyskusja jest totalnie bez sensu
Ja nie jestem w temacie, nie wiem jak się to toczyło, bo byłam głównie na innych wątkach, ale nie można zebrać do kupy Was razem i zrobić prywatny wątek?

A Wy nie możecie stworzyć takiego wątku? Bo widzę tu zgrana paczkę 😊
Ja nie jestem w temacie, nie wiem jak się to toczyło, bo byłam głównie na innych wątkach, ale nie można zebrać do kupy Was razem i zrobić prywatny wątek?

A wyjaśnisz czemu dziewczyny, które utworzyły ten wątek ze swoimi zasadami zostają przez Ciebie wyrzucone? I mają sobie tworzyć nowy wątek, a Ty będziesz przejmować ich?

Mówię np. właśnie o takich dziewczynach, o których wspominam wyżej (ja mam swoje prywatne wątki)

Ale są ważniejsze sprawy:

@Klemensa sikałaś?

@klaudia16 jak się trzymasz?
tak psychiczne ? Słabo , już moja głowie sobie wmówiła że tym razem napewno się nie uda przez te cholerne bakterie (które swoja droga nie mam pojęcia skąd się wzięły 😯) no i że pewnie teraz będę się bujać niewiadomo ile z tym 😔 a fizycznie ? Dobrze ,nic mnie nie boli nie piecze nie szczypie także nie wiem gdzie te bakterie 😅

I dodam jeszcze, że ja przychodząc tu w 2021 oczywiście miałam już dzieci. Ale dla mnie jasnym było, że skoro do kogoś przychodzę to ja się dostosowuje tj nie pisze o dzieciach. A nie ustalam sobie swoje zasady wchodząc do kogoś z butami. Dla mnie to bardzo dziwna sytuacja.

Można jeszcze wspomnieć o tym że @Jotka_ utworzyła wątek staraczek 2025, @niezapominajka876 chyba chciała stworzyć coś w stylu staraczek o pierwsze dziecko bez spiny (ja przynajmniej tak zrozumiałam) - więc spokojnie można było tam przejść. No ale nieeee. Lepiej zrobić dramę i napisać, że wieloletniej staraczki są głupie, utworzyły głupi regulamin i niech spadają
Tak założyłam i odrazu zostało mi napisane ze watek kresek juz jest i tam przeciez moge isc … to przyszlam i widze ze jednak lata mijaja a tu nic .. kompletnie nic nie zmienia..

Do dziewczyn , ktore starają się o kolejne już dziecko i chcą sobie pogadać o obecnych dzieciach też - mój wątek stoi dla was otworem :) w wolnej chwili zmienię mu tytuł i poprawię 1 post :) możecie na priv napisać mi co chciałybyście w „regulaminie” umieścić :) 😁

A wyjaśnisz czemu dziewczyny, które utworzyły ten wątek ze swoimi zasadami zostają przez Ciebie wyrzucone? I mają sobie tworzyć nowy wątek, a Ty będziesz przejmować ich?

Mówię np. właśnie o takich dziewczynach, o których wspominam wyżej (ja mam swoje prywatne wątki)
O i masz, tak się z Toba rozmawia 😉 już dyskutowałyśmy nie raz i czekałam na Boom...nie, nikogo nie wyrzucam, to propozycja dla dziewczyn które źle się czują z pozytywnymi testami po jednym cyklu starań, które same to piszą, ot co.

Tak założyłam i odrazu zostało mi napisane ze watek kresek juz jest i tam przeciez moge isc … to przyszlam i widze ze jednak lata mijaja a tu nic .. kompletnie nic nie zmienia..

Do dziewczyn , ktore starają się o kolejne już dziecko i chcą sobie pogadać o obecnych dzieciach też - mój wątek stoi dla was otworem :) w wolnej chwili zmienię mu tytuł i poprawię 1 post :) możecie na priv napisać mi co chciałybyście w „regulaminie” umieścić :) 😁
Oo który to? Bo ja się tu źle czuje.

reklama
I jeszcze coś Ci Olka napisze...jesteś praktycznie na KAZDYM forum, każdemu musisz dowalić, jesteś właściwie na każdym wątku przyszłych mam i pouczasz ( mnie też, matkę 5 dzieci😆🫣) także zazdroszczę masy czasu bo patrząc co piszesz to jesteś od bladego świtu do nocy, brawo za organizacje😃 spin z Toba miałam sporo, włazisz wszędzie i szukasz zaczepi, przyszłam tu i surprise! Jest i Ola...

Do góry