olka11135
Fanka BB :)
Przecież jest pierwszy post Q którym jak byk napisane jest słowo regulamin j wypisane zasady, no ja pi e p rze
Proszę nie pouczaj koleżanki, ona ma 5 dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież jest pierwszy post Q którym jak byk napisane jest słowo regulamin j wypisane zasady, no ja pi e p rze
Taaa a potem będę musiała być wymazanaa szkoda ,bo myślałam że jakoś pierwszy tescik pozytywny nam tutaj wleci ,bo coś biednie e tym miesiącu haha![]()
Ja zbadam 5 dni po i zobaczę u mnie dopiero 11 dzien cyklu więc fo owulacji około 4 dni więc zobaczę jak ta teoria ma się w praktyceI to jest np super post, który umknął przynajmniej mi
Kiedyś słyszałam, że to nie do końca tak działa w sensie ta faza powinna być faktycznie stała - wiadomo, wiek, zawirowania hormonalne itd. wszystko to może wpłynąć na jej zmianę.
Ale mimo tego, że Ty masz 10, a ja 15 to jednak oczekujemy implantacji 6dpo i tego progesteronu w szczycie 7dpo, ale.wiadomo na chłopski rozum nie ma szans na implantacje 12dpo jak masz fazę 10 dni
Ja jestem mimo wszystko słaba w pobrania krwi, ale myślę że ciekawie było by zbadać sobie proga przez kilka dni po owulacji np właśnie 5, 7 i 9 dpo
Tylko znowu jak On jest skokowy to nie wiem czy to faktycznie bez szpitala miało by sens![]()
To niech z dziećmi przerobi w trakcie czytania, kurde jak mi było przykro jak chwilę się starałam a wbiegła tu jedna na bombie. A co dopiero inne dziewczyny siedzące tu latami… serio tak można w ogóle? Nie czytać nic, wbić i sztyletem w serduszko? Niefajnie. Skoro już tu empatia sobie mordę wycierano to właśnie jest moment w którym powinna być użyta, sorryProszę nie pouczaj koleżanki, ona ma 5 dzieciwie lepiej
![]()
a ja sobie bede w to wierzyła i co mi zrobisz ? Dla Twojej wiadomości ja akurat nie mam ukrytych treści na swoim profilu, bo nie mam nic do ukrycia.. wiec nic nie udowodniłaś@Jotka_ nie będę wpisać w Twoim wątku, oznaczę Cię tu - tak jak pisałam Pati - nie to, tak nie działa
Zobacz załącznik 1683725
no dobra dobra to czekamy razem . Bo jesteś wpisana dzień po mnie . Ale nie ma to tamto ja napewno nie wytrzymamTaaa a potem będę musiała być wymazanajak ma być dobrze to za tydzień ten będzie pozytywny. Albo w ogóle poczekam do porodu
![]()
Bo ja sobie obiecałam w tym cyklu się nie nakręcać i zrobić zgodnie z wytycznymi czyli jak mi się okres spóźni a najlepiej to kilka dni później. No i teraz - żeby nie kusiło nie kupiłam. Nawet starałam się za bardzo tu nei udzielać by nie kusiło. I zadziałało to aż na dwa dni, bo wczoraj byłam w innym sklepie, rossmann obok no i kupiłam. Ale żeby nie kusiło to dwa. Nieważne że niedaleko domu mam ze trzy rossmanny i 5 aptek - nie, mają mi te dwa wystarczyć. Już dzisiaj dwa razy milam dylemat w łazience ale dzielnie się trzymam. Czuję się trochę jak na odwyku od cukruOdnośnie spacerów kolo Rossmanna ja już nie kupuje u siebie w sklepie bo mam wrażenie że myślą znowu ta psychopatka po testy przyszła .
Więc kupuje w innym mieście
Wien trochę to chore że tak robię.
Luty zaczynam ja bo okres na 2 lutego .
Więc dopiero ostatniego będę testować
a ja sobie bede w to wierzyła i co mi zrobisz ? Dla Twojej wiadomości ja akurat nie mam ukrytych treści na swoim profilu, bo nie mam nic do ukrycia.. wiec nic nie udowodniłaśi Tak mi się wczoraj nie chciało wierzyć w to co dziewczyny pisały, ale z Toba serio jest coś nie ok . No cóż
![]()