MyszkaMiki30
Fanka BB :)
na cytologię jest za zwyczajnie 3 tygodnie, a jeszcze były dwa długie weekendyNie zgubili? Jak tak długo czekałam to sie okazało że mam zły kod dostępu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na cytologię jest za zwyczajnie 3 tygodnie, a jeszcze były dwa długie weekendyNie zgubili? Jak tak długo czekałam to sie okazało że mam zły kod dostępu
Aaa okej, ja wcześniej zrozumiałam że masz też jakiś na receptę. To jasne, że brać, na pewno nie zaszkodziprobiotyk nie jest na receptę i mam 2 opakowania po 6 tabletek czyli na 12 dni . Wymaz mam zrobić tylko ja
masz aplikację Medicover? Nawet nie musisz się wtedy logować, po samym odpaleniu klikasz „placówki”, a potem wyszukujesz (tylko trzeba zaznaczyć, że współpracujące i gdzie)Oooo, dzięki za radę!Jak to sprawdzić, które są współpracujące? U nich na stronie jakoś się nie dokopałam, ale może wystarczy lepiej poszukać. Albo infolinia.
ja mieszkam w mniejszym mieście i najbliższą przychodnię medi mam oddaloną o 120km. Przychodnia w moim mieście i miastach obok normalnie przyjmują na pakiet, dzwonisz do takiej przychodni i mówisz, że chcesz się zarejestrować do ginekologa na pakiet medicover i tyleja też mam pakiet e medi z pracy i z tego co wiem to najlepiej na infolinii,oni ci podadzą . Tylko często z tymi współpracującymi jest tak że chcą skierowanie . Sama miałam taką sytuację , jeszcze było tak że dostałam skierowanie poszłam z nim w w tej przychodni wpspracujacej mi powiedzieli że to musi być skierowanie zewnętrzne i z tym mnie przyjmą , albo mogą mnie przyjąć ale będę musiała zapłacić![]()
No wiadomo! Niezmiennie trzymam kciukibyle nie Biochem![]()
Ja też nadal czekam, a tym razem robiłam płynną. Tyle, że ja 7.01 i mówili że do dwóch tygodni, więc teoretycznie gdzieś we wtorek powinien być wynik.Nadal nie mam wyniku… robiłam 30.12
tylko że to probiotyk który można kupić bez recepty ,więc myślę czy nie zrobić kuracji teraz i później po antybiotyku jeszcze raz ?Z probiotykiem się waham, bo ogólnie on ma chyba odbudować florę po antybiotykoterapii, nie? Więc ja też bym chyba poczekała. Chyba że jest go tyle że wystarczy na dłużej to brałabym już.
Co to starań nie mam pojęcia. Najlepiej z ginem pogadać.
tylko że to probiotyk który można kupić bez recepty ,więc myślę czy nie zrobić kuracji teraz i później po antybiotyku jeszcze raz ?![]()
Ja to albo ślepa jestem, albo upośledzonamasz aplikację Medicover? Nawet nie musisz się wtedy logować, po samym odpaleniu klikasz „placówki”, a potem wyszukujesz (tylko trzeba zaznaczyć, że współpracujące i gdzie)