reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A, @klaudia16 ja bym probiotyk brala już teraz żeby się te chorobowe nie namnażaly za bardzo.
dziękuję , taki właśnie jest plan . Zaraz się będziemy zbierać do apteki . Najwyżej wezmę po antybiotyku jeszcze raz. Antybiotyk jednek będziemy brać razem od mojego 1 dnia cyklu . Zastanawia mnie tylko skąd takie coś się bierze , tym bardziej że oboje nie mamy żadnych objawów 😯 powiedzcie mi chyba mogę mimo tych dopochwowych brać też te doustne ?

reklama
Jakie macie podejście do wakacji, jak je planujecie to bierzecie pod uwagę że możecie być w ciąży czy raczej nie?
Ostatnio zarezerwowaliśmy wyjazd poza Europę. Do tej pory nie chciałam ze względu na to że przecież będę w ciąży... Ale teraz już machnęłam ręką, co ma być to będzie. A jednak obawy w głowie siedzą 🤔
Ja mam już zaplanowane wakacje na koniec lipca, początek sierpnia, jedziemy nad morze. Zobaczymy na jakim etapie ciąży będę. Na razie robimy przerwę w styczniu i lutym póki nie wiem co mi jest ze zdrowiem. Licząc to, że gdybym z marcu zaszła najwcześniej to rodziła bym w grudniu, a wiadomo, że mogę później zajsc, więc myślę, że wakacje zaliczymy bez problemu 😉 no chyba, że będą jakie problemy zdrowotne.

Ja mam już zaplanowane wakacje na koniec lipca, początek sierpnia, jedziemy nad morze. Zobaczymy na jakim etapie ciąży będę. Na razie robimy przerwę w styczniu i lutym póki nie wiem co mi jest ze zdrowiem. Licząc to, że gdybym z marcu zaszła najwcześniej to rodziła bym w grudniu, a wiadomo, że mogę później zajsc, więc myślę, że wakacje zaliczymy bez problemu 😉 no chyba, że będą jakie problemy zdrowotne.
U nas podobne założenie ;) w tym roku chyba ogólnie kupimy wakacje chwilę przed ze względu na ślub, nie wiem czy będzie Nas stać 🤣🤣

Jakie macie podejście do wakacji, jak je planujecie to bierzecie pod uwagę że możecie być w ciąży czy raczej nie?
Ostatnio zarezerwowaliśmy wyjazd poza Europę. Do tej pory nie chciałam ze względu na to że przecież będę w ciąży... Ale teraz już machnęłam ręką, co ma być to będzie. A jednak obawy w głowie siedzą 🤔
My w ostatnich latach rezerwowaliśmy wakacje miesiąc wcześniej. Tylko, że zbiegało się to z zabiegami, inseminacjami, transferem. Przy naturalnych staraniach też bym brała pod uwagę, że mogę być w ciąży i nie rezerwowałabym z dużym wyprzedzeniem. Chyba, że z możliwością odwołania w razie czego.

Dzień dobry w ten pochmurny i ponury poranek 😃
Jeśli chodzi o wakacje to mi marzy na wiosnę jakiś all, z plażą i wodå.
niestety w tym roku musimy to odpuścić, nie mamy już kasy.
Więc wakacje będą albo na wsi u rodziców albo pod miastem u drugich 😃
Mamy w planie też odświeżyć mieszkanie -malowanie. Będziemy robić to sami więc pewnie też kilka dni zejdzie 😃
A co ode mnie to ;
Turcja tam zawsze jest ok ;)
Wyspy Zielonego Przylądka, trochę wiało
Chorwacja, piękna
Włochy dobre jedzonko i jest co zwiedzac, Rzym okolice, cala Puglia
Szwajcaria -pięknie i drogo, jeśli ktoś lubi wycieczki górskie to polecam.
Francja Bretania, ja jestem zakochana.

reklama
Do góry