reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Mój mąż też ma niski testosteron i dodatkowo słabą ruchliwość, która prawdopodobnie wywołana jest niskim poziomem testosteronu i FSH. Udało nam się podnieść testosteron, natomiast FSH nie. Ruchliwość także bez zmian 😕
U nas podobnie,
Endo dala 0.5 tabletki na 2 miesiące od pon do pt, z weekendową przerwa.

akurat to nie jest nowa osoba, ma taki sam adres IP jak konto, które jest tu jakiś czas :)

Nie będę wskazywać palcem ale warto pamiętać, że spora część dziewczyn ma tu funkcję moderatora 🤡
A to ja nawet nie wiedziałam, że jest taka funkcja😃 dobrze!
Czy to znaczy że to ktoś kto korzysta z 2kont? 🤔
pod innym nickiem jest zapisana na testowanie :)
Nie no musisz napisać teraz pod którym niskiem..albo chociaż na jaki dzień

@Dorka66 Dobrze Cię „widzieć”! 🥰 Co tam u Ciebie??

Żeby formalności stało się zadość i żeby nikt nie zarzucał mi że piszę bez zapisania, zapisz mnie proszę @Patii26 na wtorek 21 😀
@penguinlicious witaj, u mnie aktualnie oczekiwanie na wynik pierwszego transferu, walka samej ze sobą żeby jeszcze nie zatestować 🙈🙈 Ogólnie usunęłam już aplikację we wrześniu sama wiesz dlaczego 😉 ale w grudniu odkąd zaczęłam przygotowania do transferu zainstalowałam ją spowrotem i tak czasem podczytuje tylko bo odzywać się to jak widać czasem strach i nic się tu nie zmieniło 🙈
A u Ciebie jak? Widziałam gdzieś że się przymierzasz do IUI? 😀

u mnie jest jakieś 8-9 dpo także do okresu to ja mam jeszcze sporo czasu 😅 dzisiaj 23 DC a cykle mam 30-34 . No ale zobaczymy 😅 a nie sprawdzałaś tego proga ? Nie wiesz czy była owu czy nie ? Udało ci się jakoś umówić na to USG w najbliższym czasie ?
wgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dni

wgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dni
Zobacz sobie na ikp te receptę, czy tam jest rozpisane dawkowanie

reklama
Do góry