reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Żeby formalności stało się zadość i żeby nikt nie zarzucał mi że piszę bez zapisania, zapisz mnie proszę @Patii26 na wtorek 21 😀
@penguinlicious witaj, u mnie aktualnie oczekiwanie na wynik pierwszego transferu, walka samej ze sobą żeby jeszcze nie zatestować 🙈🙈 Ogólnie usunęłam już aplikację we wrześniu sama wiesz dlaczego 😉 ale w grudniu odkąd zaczęłam przygotowania do transferu zainstalowałam ją spowrotem i tak czasem podczytuje tylko bo odzywać się to jak widać czasem strach i nic się tu nie zmieniło 🙈
A u Ciebie jak? Widziałam gdzieś że się przymierzasz do IUI? 😀
Zapisałam 😊 Trzymam mocno kciuki za pozytywne testy 🍀✊

reklama
Hej dziewczyny u mnie dziś 🐒 przyszła,8 cykl nie udany .. ale nic teraz w 3 dc mam pójść na badania krwi zlecone przez klinikę mój narzeczony ma badania nasienia w środę i 29 stycznia mamy spotkanie w klinice i zobaczymy co dalej 😀 nie łamiemy się i na spokojnie lecimy dalej 🤗 .. myśle że już odpuszczę sobie forum i te presję którą mam aby w tym cyklu się udało i zamiast tego postaram się żyć bez spiny bo przecież nie wiadomo ile te starania potrwają a trzeba być cierpliwym,trzymajcie się i dwóch kresek wszystkim życzę ❤️ wierzę w to że w tym roku będziemy w dwupaku 🍀🤞
Hej ! Dziękujemy, że z nami byłaś i zawsze możesz tutaj do nas wrócić kiedy tylko będziesz chciała 😊 Oczywiście życzę Ci abyś już od razu poszła na mamuśki , więc trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie 🍀❤️ Wierze, ze uda sie nam wszystkim w tym roku. Wystarczy spojrzeć na magiczny grudzień, gdzie ok. 10 ciąż było i to nawet te, które się latami starały 🥰 także wiara wiara wiara 💪🍀

Mam cytologię! Jedyna niefajna rzecz to duża ilość komórek zapalnych. Jutro powinnaś dostać e-maila od ginekolog z zaleceniami także czekam. Obraz cytologiczny w granicach normy.
Pewnie jakaś infekcja.
Albo nie zachowałaś higieny badania ?
Np u mnie...miałalam robione wymazy i biocenoze w ub tyg...dzień po usg i wyszły jakieś liczne coś tam.. Najgorsze że w sumie ja sama o tym nie pomyślałam.. a durne babki z recepcji mnie zapisały wiedząc że miałam usg dowcipne
Yhh

Przychodziły mi powiadomienia bo na początku coś tu napisałam, chyba jak stalkowałam Korę93 🥰
I jak @MyszkaMiki30 napisała o kawusi to przypomniał mi się gif 🥰

Bo kiedyś kreski i staraczki były okraszone gifami 💩
Marvel Studios Smile GIF by Disney+
Owulacja! Byłam tu, czego każdej życzę😘.
Gute Nacht!
1737326743253.jpeg

Zachęciłaś…
Suspicious Rob Schneider GIF by Laff

reklama
Do góry