Karolinak89
Fanka BB :)
KondolencjeEhhh, babcia mi umarła ...
Jutro pogrzeb![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
KondolencjeEhhh, babcia mi umarła ...
Jutro pogrzeb![]()
A może byłaś krótko po owulacji, ja miałam podobną sytuację i lekarz mówił, że tak się zdarza jak owulacja miała miejsce chwilę przed, poszłam na drugi dzień i już widział, że byłam po owulacji.Cześć Dziewczyny,
staram się z mężem 5 cykl o 1 dziecko. Mam 34 , mąż 36 . Podczytuje wątek ale nie wpisywałam się bo wybrałam się pierwszy raz na monitoring cyklu do gin, po za tym obserwacja śluzu i testy OWU.
W 10 dniu cyklu lekarz widział pęcherzyk ponad 15mm, opisał ,że jest dominujący z lewego jajnika. W 13 dc zrobiłam test owu 2 ciemne krechy i śluz miałam typowo płodny od 12dc. Następna wizyta odbyła się w 14 dc u innej lekarki w tej samej klinice i ona już nie widziała tego pęcherzyka, nie widziała również płynu po owulacji i endometrium nie wskazywało żeby do owu doszło. Zapytałam co z tym pęcherzykiem, który był mówiła możliwe, że się zapadł . Byłyście w takiej sytuacji ? Trochę się załamałam bo byłam nastawiona na inny rezultat tej wizyty . Badania hormonalne mam wszystkie w normie . Co może być przyczyną ? Lekarka mi odpowiedziała ,że tak się może zdarzyć żebym się nie zrażała ale wiecie jak jest...
To jeszcze trochę cierpliwościco ty hahado miesiączki mam jeszcze jakieś 7-8 dni teoretycznie . Duphaston odstawiam 28.01 . 25.01 będę 14 dni po zastrzyku
niby tak ,ale przy dwóch biochemach kreska wyszła 11 dni po owulacji . Także zazwyczaj do 11 dni mam nadzieję później już wiem że nic z tego hahaTo jeszcze trochę cierpliwości![]()
Cicho tam, może akuratniby tak ,ale przy dwóch biochemach kreska wyszła 11 dni po owulacji . Także zazwyczaj do 11 dni mam nadzieję później już wiem że nic z tego haha![]()
Wiem jak to jest, czasami gorzej jest jak się nie ma co robić, acz mi to nie przeszkadza.o i to jest dobry pomysł ,tylko nie mam za bardzo za co hahapracę mam taka że właśnie siedzę w biurze i myślę myślę myślę
![]()
no oby hahaCicho tam, może akurat![]()
@olka11135 a Ty sikałaś?
Trzeba było mówić , dzisiaj byłam zdjęcia wywoływać,kupiłabym to in postem jutro już byś miałaNieeee jakoś nie chce mi się wchodzić do roska
Edit. Pisałam, że 31.01 zrobię to niech tak będzienigdzie się nie śpieszę