reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Nie wiem za bardzo jakiej wartości się spodziewać i dopiero przyrost coś więcej powie ... No ale mam nadzieję że ta wartość będzie taka że to nie zastrzyk . Wydaje mi się że 11 dni po zastrzyku to jak coś to by było chyba niesko ? Koło 10 max ? 🤔

Mi ciężko odpowiedzieć, bo ja za każdym razem jak stosowałam ovi to miałam 7-8 dni po zastrzyku totalnie biało na teście

reklama
Za samą betę ? Ja tyle place za betę z prożkiem 😅
nie no haha za betę z progiem 😅 ale dużo ,bo ja w takim innym Łabie płacie koło 50 za betę i proga , tylko że tam jest dużo ludzi i trzeba jechać na otwarcie o 7 i już stać w kolejce albo później koło 9-10 przed zamknięciem 😅

Mi ciężko odpowiedzieć, bo ja za każdym razem jak stosowałam ovi to miałam 7-8 dni po zastrzyku totalnie biało na teście
no właśnie u mnie ostatnio po 10 dniach był cień cienia , 11 dni to już z lupą coś było widać i to jak ktoś chce zobaczyć 😅 wiem że teraz to raczej nie zatrzyk bo 9 dni po zastrzyku już był cień cienia z lupa a od wczoraj jest coraz ciemniejsza,ale wiadomo jak to jest jakieś obawy są 😔 nie pozostaje mi nic tylko czekać . Zazwyczaj wyniki są 16-18 , chciałam zapłacić za szybsze ale powiedziała że nie ma możliwości 😔

Nie wiem za bardzo jakiej wartości się spodziewać i dopiero przyrost coś więcej powie ... No ale mam nadzieję że ta wartość będzie taka że to nie zastrzyk . Wydaje mi się że 11 dni po zastrzyku to jak coś to by było chyba niesko ? Koło 10 max ? 🤔
Mnie się wydaje że tyle po zastrzyku to beta chyba max 5 powinna wynosić. Zobaczymy jaka będzie Twoja ✊

reklama
W Warszawie w szpitalu Medicover badają na miejscu i wynik jest w 2h :p
nie opłaca mi się bo mam tam 3 h drogi haha 😅 Medicover mam w Katowicach ale znowu tam wiecznie korki rano więc nie opłaca się jechać 😅 ale w tym moim tanim labie robią wyniki na cito, bo kiedyś jak byłam to babka sama zapytała czy chce szybciej bo widzi że się denerwuje i zrobiła mi po około 2-2,5 h ☺️

Do góry