U
użytkownik 220722
Gość
Piękna kreseczkaMiałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem
Dziś po becie w labie test kupiony i zrobiony![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna kreseczkaMiałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem
Mam to samo od kilku dni.Mnie dzisiaj tak boli głowa że maskara![]()
GratulacjeMiałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem
PięknieMiałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem
To była formalność z wczorajszą betą ale oczywiście gratulejszynMiałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem
o której wynik bety ?Miałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem![]()
Kurna, akurat mam tam daleko bardzo, ale dobrze wiedziećW Warszawie w szpitalu Medicover badają na miejscu i wynik jest w 2h![]()
o której wynik bety ?