reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Jeszcze mam pytanie do tych bardziej doświadczonych kobiet , ja w tym cyklu zaczęłam brać na własną rękę acard ( może nie odpowiedzialnie ,może nie powinnam , ale czytałam dużo przypadków że akurat jak ktoś bral to się udało , proszę nie oceniajcie mnie , tonący brzytwy się chwyta 😔) i teraz pytanie brzmi , czy jeżeli faktycznie się uda czy ja mam go przyjmować dalej i jak powiedzieć lekarzowi ? Bo nie ukrywam że boje się że jak jej powiem to dostanę opierdziel 😔

Trzymam, trzymam i nie myśl negatywnie choć wiem, że łatwo mówić....nie patrz też na to, że przy biochemie miałaś podobna betę, bo ja miałam np 300 🤷‍♀️
narazie staram się myśleć pozytywnie, wkoncu kiedyś musi się udać , może to ten magiczny 3 raz ? 🤞 Ja ogólnie to cały czas w głowie gadam to tego ,, okruszka ,, żeby się tam wgryzał od wczoraj 😅 jak tylko zobaczyłam że ten test w moim odczuciu ciemnieje 😅

narazie staram się myśleć pozytywnie, wkoncu kiedyś musi się udać , może to ten magiczny 3 raz ? 🤞 Ja ogólnie to cały czas w głowie gadam to tego ,, okruszka ,, żeby się tam wgryzał od wczoraj 😅 jak tylko zobaczyłam że ten test w moim odczuciu ciemnieje 😅
Ja myślę, że to nie zastrzyk, czekamy zatem do piątku 😁

reklama
Do góry