reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
ja też 😅 już po 13 a tu ani widu wyników , wchodziłam już 10 razy od 12 😅 ogólnie to boje się że jak nie zrobiłam prywatnie tylko na jakieś zaległe skierowanie z medi to mi wprowadza później 😔
Haha ja też dzisiaj robiłam na skierowanie z zeszłego roku z jakiegoś lipca albo sierpnia 😂 ale nie było na nim o dziwo daty wystawienia tylko naklejka że badania płatne więc przeszło normalnie z pakietu 😁 ja się niby nie łudzę, że dziś będą wcześniej niż ostatnio, ale już też kilka razy sprawdzałam 🤣 irytuje mnie tylko za każdym razem zaznaczanie zdjęć z motocyklami albo sygnalizacją świetlną żeby udowodnić, że nie jestem robotem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Haha ja też dzisiaj robiłam na skierowanie z zeszłego roku z jakiegoś lipca albo sierpnia 😂 ale nie było na nim o dziwo daty wystawienia tylko naklejka że badania płatne więc przeszło normalnie z pakietu 😁 ja się niby nie łudzę, że dziś będą wcześniej niż ostatnio, ale już też kilka razy sprawdzałam 🤣 irytuje mnie tylko za każdym razem zaznaczanie zdjęć z motocyklami albo sygnalizacją świetlną żeby udowodnić, że nie jestem robotem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
haha to ja na szczęście nie muszę takich rzeczy robić żeby wejść na stronę 😅 ja robiłam w śląskim labolatorium. Miałam jedno skierowanie że stycznia z tamtego roku a drugie z czerwca tamtego roku , ale oba były jeszcze ważne haha 😅 ale mówię obawiam się że przez to że zrobiłam z medi a nie prywatnie to wyniki będą później . Ogólnie to najlepsze jest to że ona nie wzięła ode mnie nr skierowania więc pewnie dalej będą mi wisieć jako aktywne , chciała tylko nazwisko lekarza który wystawiał 😂

reklama
haha to ja na szczęście nie muszę takich rzeczy robić żeby wejść na stronę 😅 ja robiłam w śląskim labolatorium. Miałam jedno skierowanie że stycznia z tamtego roku a drugie z czerwca tamtego roku , ale oba były jeszcze ważne haha 😅 ale mówię obawiam się że przez to że zrobiłam z medi a nie prywatnie to wyniki będą później . Ogólnie to najlepsze jest to że ona nie wzięła ode mnie nr skierowania więc pewnie dalej będą mi wisieć jako aktywne , chciała tylko nazwisko lekarza który wystawiał 😂

Myślę, że oni raczej tak nie "kolejkują", że na pakiet to później czy coś. Pewnie robią w jakiejś kolejności z góry określonej 😀
Zaraz pewnie się pojawią 😁

Do góry