klaudia16
Fanka BB :)
mam nadzieję że nie zrobią tego nam hahaNie no. Chyba nie zrobią mi tego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieję że nie zrobią tego nam hahaNie no. Chyba nie zrobią mi tego![]()
Czy tylko ja tak mam,że lubię oglądać pozytywne testy i bety? (I to nie swoje )Bo ja generalnie to oszaleje![]()
Nie ja też , lubię patrzećCzy tylko ja tak mam,że lubię oglądać pozytywne testy i bety? (I to nie swoje )
![]()
Haha ja też dzisiaj robiłam na skierowanie z zeszłego roku z jakiegoś lipca albo sierpniaja teżjuż po 13 a tu ani widu wyników , wchodziłam już 10 razy od 12
ogólnie to boje się że jak nie zrobiłam prywatnie tylko na jakieś zaległe skierowanie z medi to mi wprowadza później
![]()
haha to ja na szczęście nie muszę takich rzeczy robić żeby wejść na stronęHaha ja też dzisiaj robiłam na skierowanie z zeszłego roku z jakiegoś lipca albo sierpniaale nie było na nim o dziwo daty wystawienia tylko naklejka że badania płatne więc przeszło normalnie z pakietu
ja się niby nie łudzę, że dziś będą wcześniej niż ostatnio, ale już też kilka razy sprawdzałam
irytuje mnie tylko za każdym razem zaznaczanie zdjęć z motocyklami albo sygnalizacją świetlną żeby udowodnić, że nie jestem robotem
![]()
też lubię oglądać i zawsze się stresuje jak czekam na kogoś przyrost i widzę że dodał komentarzCzy tylko ja tak mam,że lubię oglądać pozytywne testy i bety? (I to nie swoje )
![]()
haha to ja na szczęście nie muszę takich rzeczy robić żeby wejść na stronęja robiłam w śląskim labolatorium. Miałam jedno skierowanie że stycznia z tamtego roku a drugie z czerwca tamtego roku , ale oba były jeszcze ważne haha
ale mówię obawiam się że przez to że zrobiłam z medi a nie prywatnie to wyniki będą później . Ogólnie to najlepsze jest to że ona nie wzięła ode mnie nr skierowania więc pewnie dalej będą mi wisieć jako aktywne , chciała tylko nazwisko lekarza który wystawiał
![]()