reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Wiesz oczywiście staraj się tego nie robić.
Ale pamiętaj też, że kobiety nie ronią masowo bo np noszą swoje dzieci.
Nasz gatunek by nie przetrwał, gdyby w ciąży trzeba było leżeć plackiem
no wiem wiem , ale po tym wszystkim nie chce później mniej dodatkowych wyrzutów sumienia . Chce pracować ,mogę pomagać na magazynie ale bez noszenia tarcz hamulcowych (8-10 kg ) , sprzęgieł ( 8-15 kg ) czy 15 litrowych baniaków z płynem

@klaudia16 tak bardzo się cieszę że beta Ci tak pięknie przyrosła ❤️

Myślicie, że powinnam oznaczyć progesteron po potwierdzonej owulacji ?
Dwa cykle temu oznaczałam i był okej i się zastanawiam czy znów sprawdzić ☺️

ja nie liczę ale jakby były to się nie obrazę 😅 chociaż wiem że byłoby bardzo ciężko , jedno mi wystarczy w zupełności ☺️ piękne , zdrowe bobo tylko tyle chce ♥️
Mam takie samo podejście, byle do końca i byle zdrowe, resztę ogarnę. Nawet te mdłości by mnie tak nie wkurzały gdybym miala pewność że będzie dobrze 😂

reklama
Miałam tak samo. Będzie, zobaczysz 🥰 będziemy razem obczajac promki na pieluchy 🥹
haha 😅 a w jakim mieście mieszkasz ? 😅 Ale dobry pomysł , bo ja w tych promocjach to jakoś nie wiedziałam do tej pory 😅 nigdy mi się nie chciało przeszukiwać gazetek , ale pewnie w ciąży przy tylu wydatkach będę to robić 🫣

Do góry