klaudia16
Fanka BB :)
Tragedia !Trzymam kciuki
A jak tam Pan Kleks? Warto obejrzeć? Bo tamten z zeszłego roku mnie jakoś nie porwał![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tragedia !Trzymam kciuki
A jak tam Pan Kleks? Warto obejrzeć? Bo tamten z zeszłego roku mnie jakoś nie porwał![]()
rozumiem że prozek? Betę też dołożyłas ?Ja też czekam w kolejce a tyle ludzi że sobie poczekam
Tragedia !Temat z zeszłego roku była nawet całkiem spoko , muzyka była fajna i efekty ogólnie , a to ? Dramat . Od połowy już była tak zmęczona oglądaniem tego ... Nie pamiętam kiedy tak męczył mnie film
ja może staraj daty nie jestem , ale też pamiętam tamten film i bardzo go lubiłam zresztą lubię dalej , ta nowa część się nie umywa dla mnie , ale była całkiem okej ,mówię efekty dźwiękowe ,kolorystycznie i tak dalej dla mnie zrobily swoje , muzyka była fajna , wpadala w ucho . A tą część teraz ? Całkowity chłam jak dla mnieNo to jak już tamten mnie za bardzo nie porwał to na ten się chyba nie ma co wybierać
Ja chyba po prostu starej daty i pamiętam tego starego starego Pana Kleksa z dzieciństwa![]()
A i uważam że ten film nie jest dla dziecimoże dopiero 12-13 lat ,niektóre teksty są hitem
No właśnie mojemu młodemu teżMojej córce bardzo podobała się nowa część i czeka na 3![]()
u mnie nie, sikałam w ciąży i był tak słaby jak daleko od owulacji
[/QUOOczywiścierozumiem że prozek? Betę też dołożyłas ?
Oczywiścierozumiem że prozek? Betę też dołożyłas ?