niezapominajka876
Fanka BB :)
Mieszają bardzo w weselu, stosują szantaże psychiczne, zrzucają na mnie winę.Nie powinien zaszkodzić. A co zrobili? Jeśli nie chcesz to nie pisz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszają bardzo w weselu, stosują szantaże psychiczne, zrzucają na mnie winę.Nie powinien zaszkodzić. A co zrobili? Jeśli nie chcesz to nie pisz![]()
A płacą za nie?Mieszają bardzo w weselu, stosują szantaże psychiczne, zrzucają na mnie winę.
Też to przerabiałam z moimi ale postawiłam im się i zrobiłam po swojemu. To Twój dzień i nie pozwól by ktoś Ci narzucał swoją wolę.Mieszają bardzo w weselu, stosują szantaże psychiczne, zrzucają na mnie winę.
Przykro mi ale pamiętaj że to Wasz dzień Twój i narzeczonego i ma być tak jak Wy chcecie a oni powinni się dostosować. Przejdzie im do lipcaMieszają bardzo w weselu, stosują szantaże psychiczne, zrzucają na mnie winę.
W sumie to dobre pytanieA płacą za nie?
Na moje to od tego wszystko zależy, jeśli płacą to mogą czegoś oczekiwać, taka jest brutalna prawdaW sumie to dobre pytanie
Wiesz znam mnóstwo par po ślubie i jedynie ci którzy sami ogarniali nie musieli o nic walczyć z rodzicami / teściamiMoi płacili i uznali że daje im to prawo decydowania o liście gości...których mało co znałam...Ale szybko się postawiłam konsekwentnie i odpuscili
U nas tak samo dostali zaproszenie i nikt nie decydował za nas.Ja z moimi nic nie przerabiałam. Dostali zaproszenie i tyle. Nie brali udziału w organizacji, nie decydowali, nie robili listy gości, zostali postawieni przed faktem dokonanym