reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Zdecydowanie, zresztą ja mam 40 lat...jeśli się nie uda to odpuszczamy, daje nam rok, ale też nie jest tak że będę robić testy owu, czy celować jakoś specjalnie w płodne dni, w tym temacie będę się starała mieć "luźna glowe", mam nadzieję, że się uda 😊
Ja też miałam takie założone a po siedzeniu na forum zaczęłam wyliczać owulację i polować na kłucie jajników 🤣 po 2 miesiącach mam ochotę badać prożka żeby sprawdzić owulację 😅😅😅

Klaudia umowilas już wizytę ? W przyszłym tyg już coś powinno widać 😁
tak , na 4.02 ,idę najpierw do swojej lekarki prywatnie , ale udało mi się umówić też na NFZ , podobno fajna babka , koleżanki córka poleca . Ogólnie chcieli na NFZ na 3.02 ale mówię bez sensu , i tak za dużo nie zobaczą a 4 mam u swojej , więc umówiłam się na 12.02 ☺️

U mnie też idzie w dobrą stronę 🥹 🙈
IMG_0052.jpeg

reklama
tak , na 4.02 ,idę najpierw do swojej lekarki prywatnie , ale udało mi się umówić też na NFZ , podobno fajna babka , koleżanki córka poleca . Ogólnie chcieli na NFZ na 3.02 ale mówię bez sensu , i tak za dużo nie zobaczą a 4 mam u swojej , więc umówiłam się na 12.02 ☺️
O to tak jak ja, też mam 4.02 pierwsze usg, a 18.02 na NFZ, bo wcześniej żadnych terminów nie bylo😄

Do góry