klaudia16
Fanka BB :)
no włączymy , tylko postaram się trochę mniej o tym myśleć wszystkimCzyli jednak walczycie dalej?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no włączymy , tylko postaram się trochę mniej o tym myśleć wszystkimCzyli jednak walczycie dalej?![]()
Trzymam za ciebie szczere kciuki, wydajesz się taka ciepła i kochanano włączymy , tylko postaram się trochę mniej o tym myśleć wszystkim![]()
Czekamy na wyniki testowaniaMy dopiero wracamy od znajomych do domu, 1,5h przed nami.
Ja tam o seksacb teraz nie myślę tylko czekam albo na jutrzejsze testowanie albo na okres![]()
Jutro jeszcze nie ma ostatecznego testowania, co?My dopiero wracamy od znajomych do domu, 1,5h przed nami.
Ja tam o seksacb teraz nie myślę tylko czekam albo na jutrzejsze testowanie albo na okres![]()
OczywiścieA Ty ?![]()
Dziś też miałam lekki spadek , nie wiedziałam że podczas implantacji spada. Co myślisz o moim wykresie ? Obiecujący ?Będę testować. 3.01 jak test nadal będzie biały mam odstawić luteinę.
Dziś 2 razy mi się śniło że wysikałam te dwie kreski jednak. Aż się obudziłam i za pierwszym razem poleciałam sikać na patyk, a za drugim sprawdzałam czy się kreska na teście jednak nie pojawiłaTo trochę dziwne bo jeszcze mi się nie zdarzyło śnić 2 razy o tym samym. Widać nawet w podświadomie bardzo tego chce
oby te sny nie okazały się odwrotnością rzeczywistości
Dziś miałam spadek temperatury. Oczywiście może być to skutek zarwania nocki przez imprezę sylwestrową ale może to po prostu implantacja?Jutro się okaże.
Ja się czułam ciążowo dopóki nie zobaczyłam zerowej betyA co tam , pójdę sobie jutro zbadać progesteron i betę. Zostały mi w domu tylko testy o czułości 25mlCzuję się ciążowo ale pewnie zaś się rozczaruje
![]()