MamaR
Fanka BB :)
U mnie jest podobnieJa się czułam ciążowo dopóki nie zobaczyłam zerowej betyAle trzymam kciuki żeby u Ciebie faktycznie to było ciążowe
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest podobnieJa się czułam ciążowo dopóki nie zobaczyłam zerowej betyAle trzymam kciuki żeby u Ciebie faktycznie to było ciążowe
![]()
OczywiścieNa 7.01 jestem zapisana , okres ma być 8.01 to już na bank coś wyjdzie albo nie
Dziś też miałam lekki spadek , nie wiedziałam że podczas implantacji spada. Co myślisz o moim wykresie ? Obiecujący ?
A ja wciąż jednak mam nadzieję że przejdziemy na wrześniówkiA co tam , pójdę sobie jutro zbadać progesteron i betę. Zostały mi w domu tylko testy o czułości 25mlCzuję się ciążowo ale pewnie zaś się rozczaruje
![]()
Ja widzę "pielucha"Nie no to musi być ciąża !Pierwsze co przeczytałam to DZIECKO
![]()
Co to znaczy czuć się ciazowoA co tam , pójdę sobie jutro zbadać progesteron i betę. Zostały mi w domu tylko testy o czułości 25mlCzuję się ciążowo ale pewnie zaś się rozczaruje
![]()
Potwierdzam najlepsze testy ever .. pokazaly mi wszystkie 6 ciąż ,5 to wlasnie na 4dni przed terminem i to wieczoremJa albo pinki strumieniowe kupuje albo facelle strumieniowe z Rossmana. Rok temu mi wykryły ciążę na 4 dni przed przewidywanym terminem miesiączki.
Ja to na wrzesniowki chce iśćA ja wciąż jednak mam nadzieję że przejdziemy na grudniówki![]()
Bolą mnie piersi, czuje rozciąganie w brzuchu i wogole wyglądam jakbym już miała większy brzuch, wiem że nawet jakby tam coś było to wielkości kropki ale u mnie szybko się brzuch robi a to będzie 6 ciążaCo to znaczy czuć się ciazowo![]()