niezapominajka876
Fanka BB :)
. Powtórzony post
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro@Patii26 usuń proszę serduszko...
Beta już tylko 62.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz to samo. Już z takimi lekami nie dało rady... Nie wiem czy są jakie kolwiek szanse. Serce mi pękło. Moja psychika już nie daje rady.
Mi przy biochemie zalecali odstawić wszystkie leki, łącznie z acardem, ale heparyny nie miałam wtedy wcale.Pewnie głupie pytanie ale to żeby odstawić luteinę i heparyna to jasne. A acard? W sensie nie bedzoe problemu ze wszystko na raz odstawie? W głowie mam takie zawirowanie że głupoty mi już na myśl przychodzą![]()
Pierwsze... Odwlekałam, myśląc, że mam na to jeszcze czas, a teraz powoli zaczynam tego żałować...Witaj w naszym gronie
Zapisałam CięCzy to starania o pierwsze dziecko czy kolejne ?
![]()
A po co kłamać? Niech się ludzie nauczą, że nie ma obowiązku pić alkoholuMoże być trudno..
Powiedz ze masz zapalenie pęcherza i bierzesz antybiotyk
U mnie zawsze dziala ;-)
Badałaś AMH? Może masz jeszcze trochę czasu na starania.Pierwsze... Odwlekałam, myśląc, że mam na to jeszcze czas, a teraz powoli zaczynam tego żałować...
I jak wygladaja twoje cykle? Jestes pod opieka lekarza?:-£Trzymam mocno kciuki! Też mam pcos :/ i wiem że jest ciężko
Nie badałam, ale idę na dniach na krew to dołączę to do zaplanowanego już pakietu badań.Badałaś AMH? Może masz jeszcze trochę czasu na starania.