reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

To ilu dniowe masz cykle od sierpnia? No myślę że to nie menopauza jeszcze 🙈
Skoro zawsze miałas 20 dnia miesiąca okres to czyli zawsze masz regularne cykle 30-31 dni ? Bo jakbyś miała więcej lub mniej to zawsze co miesiąc okres będzie innego dnia miesiąca .
No tak jak pisze Pati, są co 3o dni ale cofają się 😂😂.
Wczoraj się śmiałam,że zaraz wgl już nie dostanę okresu. A potem naszła mnie myśl ... Kurde a jak menopauza, trzeba się spieszyć z dzieckiem :) .

Idę po okresie go ginekologa, zrobię sobie badania i niby 2cs ale u mnie w rodzinie dużo kobiet przed 40 menopauzę dostawały także może mnie to nie ominąć 🤐. Wolę chuchać na zimne i szybko zajść i rodzić 🙃

reklama
No tak jak pisze Pati, są co 3o dni ale cofają się 😂😂.
Wczoraj się śmiałam,że zaraz wgl już nie dostanę okresu. A potem naszła mnie myśl ... Kurde a jak menopauza, trzeba się spieszyć z dzieckiem :) .

Idę po okresie go ginekologa, zrobię sobie badania i niby 2cs ale u mnie w rodzinie dużo kobiet przed 40 menopauzę dostawały także może mnie to nie ominąć 🤐. Wolę chuchać na zimne i szybko zajść i rodzić 🙃
To ja w tym miesiącu miałam cykl, który trwał 22 dni 🫠

Jak to, jazda na sankach, łyżwach itp to coś wspaniałego 😀 a jak już będziesz miała dziecko to dopiero będziesz czekała na ten śnieg,żeby właśnie z dzieckiem wyjść na sanki i ulepić bałwana 😊 bo w taką zimę bez śniegu to na spacerze z dzieckiem nie ma za bardzo co robić, bo na placu zabaw wszystko zimne, więc dziecku nawet się nie chce i wtedy już trzeba kombinować by dać mu trochę ruchu 😁 wtedy częściej wjeżdżają bawilandie 😁 a to ruch i dla dziecka i dla rodziców 🤣
swojego jeszcze nie mam , ale mąż ma 5 latke także wiem jak jest i dużo bardziej wolę iść na bawialnie niż marznąć na dworze haha 😅 ostatnio byliśmy na sankach to po 1.5 h mieliśmy dość a ona chciała dalej i dalej haha 😅 także argumenty do mnie nie przemawiają haha 😅 na łyżwy nie chodzę od kiedy się wywróciłam, uderzyłam głowa w bandę i zobaczyłam ptaszki 😅 zimno , szybko ciemno i nic miłego haha 😅

Ja tak miałam w Sierpniu właśnie i okres trwał 3 dni.
Jedyny plus był taki , że byliśmy nad morzem na wczasach i mogłam się swobodnie pluskać w morzu 🙂.
No u mnie dziś 3 dzień i też już krwawienie takie ledwo co, więc niedługo pewnie koniec. Może zdążę jeszcze raz zatestowac w tym miesiącu 😅

reklama
U mnie sytuacja nie jest klarowna, okresu nie ma, testy z moczu wychodzą cienie, natomiast wczoraj zrobiłam taki apteczny z krwi i wyszedł negatywny wyłapujący hormon bety od 25… więc nie wiem czy to czasem nie jakaś biochemiczna. Jutro po pracy pójdę do laboratorium i sytuacja się wyjaśni mam nadzieję…

Do góry