Patii26
Fanka BB :)
Witaj w naszym gronieDzień dobry dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć, mam skończone 39 lat, testowanie zaplanowane na 28 stycznia![]()
O WowMy się staramy o 6![]()
W jakim wieku masz dzieci ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Witaj w naszym gronieDzień dobry dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć, mam skończone 39 lat, testowanie zaplanowane na 28 stycznia![]()
O WowMy się staramy o 6![]()
Chyba nie bardzoJest jeszcze szansa na dwie kreski czy już nie bardzo skoro teraz biel ?
Takie dzieci nie dzieci heh, trójka najstarsza to już nastolatkowie od 14 do 19 lat i młodsza dwójeczka to 6 i 3Witaj w naszym groniejuż zapisuję na testowanie.
O Wowmega mega podziwiam, że jesteście tak zorganizowani, że myślicie jeszcze o 6 dziecku
W jakim wieku masz dzieci ?
Nas jest 6. Tzn ja i 5 rodzeństwaTakie dzieci nie dzieci heh, trójka najstarsza to już nastolatkowie od 14 do 19 lat i młodsza dwójeczka to 6 i 3
Od zawsze chciałam mieć duuuza rodzinę![]()
Bardzo mi przykroChyba nie bardzo. Juz
Chyba nie bardzojuż 7dpt
dziś nie dałam rady... Ale jutro zrobię betę i będę miała jasność.
Witaj w naszym gronieCześć!
Dopiero dołączyłam do forum.
Staramy się o pierwsze dzieciątko.
Nie używamy antykoncepcji od końcówki sierpnia 2023 r.
Dziękuję za te słowaDwa zarodki to też jest dobry wynik. Dwie szanse, dwa bobasy, tego Ci życzę
Niestety sporo komórek odpada przez słabą jakość, po zapłodnieniu też nie wszystkie zarodki się rozwijają. Niektórzy uzyskują jeden zarodek lub wcale.
Naprawdę trzeba się cieszyć z tych dwóch śnieżynek!
U nas aż 11 komórek zapłodniono, a były z tego 3 zarodki.
A wystarczy ten jeden szczęśliwy![]()
Zgadzam się! Doznałam szoku 2 lata temu, będąc świadkową na ślubie - bez przerwy proponowano mi zapełnienie kieliszka. Powtarzałam, że nie, dziękuję, mam sok i nie chcę wódki. Na co świadek puszcza do mnie oko i mówi: spokojnie, my tu mamy taką „specjalną” wódeczkę… I powiedział mi na ucho, że to… woda! Woda w butelce od wódki, żeby pić równo z gośćmi, a trzymać fason. Przekonałam się wtedy jak silna jest kultura picia alkoholu w Polsce i stanowczo powinniśmy uczyć współimprezowiczów, że nie - to nie. Niezależnie od przyczyny odmowy.A po co kłamać? Niech się ludzie nauczą, że nie ma obowiązku pić alkoholu