Owulacja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I właśnie o to chodzi. Żeby to się skończyło. Po co ciągnąć coś co nikomu żadnych korzyści nie przynosi? Może poza dziecinną radochą niektórych osób? Dajcie już spokój.Na priv to nie to samo
![]()
Nie testowałam, dzielnie czekamO matko co tu się wyprawia ! Weszłam by zobaczyć czy @Klemensa testowała a musiałam 10 stron przelecieć i nic nowego się nie dowiedziałam.
Ja zaraz dzieci do babci wysyłam i idziemy z mężem na imprezę karnawałową. Mam zamiar świetnie się bawić![]()
Podziwiam ! Ale jak masz się cieni doszukiwać to rzeczywiście lepiej zatestowac trochę później i będzie jasna sytuacjaNie testowałam, dzielnie czekam![]()
Ja sobie mówiłam, że podchodzę na luzie a jednak srednio mi to idzie, chętnie bym testowała codzienniePodziwiam ! Ale jak masz się cieni doszukiwać to rzeczywiście lepiej zatestowac trochę później i będzie jasna sytuacjaTrzymam kciuki cały czas
![]()
Mnie też coś rozkłada, mlody mi chyba coś sprzedałA mnie złapało choróbsko… nie mam w ogóle sił na cokolwiek![]()
Ja mówię prosto z mostu że potrzebuje wizyty z USG :-)Dziewczyny, jaki podawałyście powód, żeby wydębić skierowanie na USG w ramach pakietu? Jestem w 38dc,ani widu, ani słychu. Coś tam wodnistego zaczęło ze mnie płynąć i w ogóle to pierwszy objaw, że w ogóle cokolwiek się tam w środku dzieje. Najchętniej bym podeszła na USG, żeby zobaczyć co, ale muszę mieć jakiś powód
Nie chcę, żeby mnie na tele odesłali z kwitkiem, że mam czekać po prostu albo zacząć brać luteinę w ciemno (bo jeśli szykuje się jakaś późna owulacja, a tak bywa, to mogę ja sobie w ten sposób zablokować).