Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No powiedz ktoakurat to nie jest nowa osoba, ma taki sam adres IP jak konto, które jest tu jakiś czas![]()
Nie będę wskazywać palcem ale warto pamiętać, że spora część dziewczyn ma tu funkcję moderatora![]()
Na jaki dzień?pod innym nickiem jest zapisana na testowanie![]()
Boże widzisz i nie grzmiszpod innym nickiem jest zapisana na testowanie![]()
Na proga nie miałam kiedy w końcu skoczyć, ale skierowanie mam. Wczoraj dostałam też na USG (i drugie na proga, lekarka mnie chyba nie skojarzyła), ale w aplikacji mi pokazuje, że to będzie płatne i coś mi nie pasujeu mnie jest jakieś 8-9 dpo także do okresu to ja mam jeszcze sporo czasudzisiaj 23 DC a cykle mam 30-34 . No ale zobaczymy
a nie sprawdzałaś tego proga ? Nie wiesz czy była owu czy nie ? Udało ci się jakoś umówić na to USG w najbliższym czasie ?
Mistrzyni memówSpokojnej ciąży
![]()
Poznań xdjakie duże miasto masz w okolicy?![]()
No ja mam między innymi niedrożność jelit i potencjalnie jajowodów.