Klemensa
Fanka BB :)
Ja też!Potencjalnie to ja jestem wysoką szczupła brunetką![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też!Potencjalnie to ja jestem wysoką szczupła brunetką![]()
Ja tylko potencjalnie bo wszystko odwrotnie. Może nie że gruba ale szczupła byłam kilka kg temuA ja jestemale nie potencjalnie
![]()
U nas podobnie,Mój mąż też ma niski testosteron i dodatkowo słabą ruchliwość, która prawdopodobnie wywołana jest niskim poziomem testosteronu i FSH. Udało nam się podnieść testosteron, natomiast FSH nie. Ruchliwość także bez zmian![]()
A to ja nawet nie wiedziałam, że jest taka funkcjaakurat to nie jest nowa osoba, ma taki sam adres IP jak konto, które jest tu jakiś czas
Nie będę wskazywać palcem ale warto pamiętać, że spora część dziewczyn ma tu funkcję moderatora![]()
Nie no musisz napisać teraz pod którym niskiem..albo chociaż na jaki dzieńpod innym nickiem jest zapisana na testowanie![]()
@Dorka66 Dobrze Cię „widzieć”!Co tam u Ciebie??
Ja tylko potencjalnie bo wszystko odwrotnie. Może nie że gruba ale szczupła byłam kilka kg temu![]()
Ja to się śmieje, że tyje tylko w ciążyJa tylko potencjalnie bo wszystko odwrotnie. Może nie że gruba ale szczupła byłam kilka kg temu![]()
wgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dniu mnie jest jakieś 8-9 dpo także do okresu to ja mam jeszcze sporo czasudzisiaj 23 DC a cykle mam 30-34 . No ale zobaczymy
a nie sprawdzałaś tego proga ? Nie wiesz czy była owu czy nie ? Udało ci się jakoś umówić na to USG w najbliższym czasie ?
Zobacz sobie na ikp te receptę, czy tam jest rozpisane dawkowaniewgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dni
Zażarłam stresy a przez cp miałam zakaz na ruch kilka miesięcyJa to się śmieje, że tyje tylko w ciążytaka mam od dziecka przemianę materii, teraz jest ok, ale lata temu byłam za szczupła i to był mój duży kompleks