klaudia16
Fanka BB :)
właśnie nie ma , jest tylko dawkowanie przy antybiotykuZobacz sobie na ikp te receptę, czy tam jest rozpisane dawkowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie nie ma , jest tylko dawkowanie przy antybiotykuZobacz sobie na ikp te receptę, czy tam jest rozpisane dawkowanie
Na ulotce w necie nie ma?właśnie nie ma , jest tylko dawkowanie przy antybiotyku
Może dawka inna?Najlepsze jest to że na internecie pisze że to jest bez recepty a babka w aptece powiedziela że na receptę![]()
na ulotce jest napisane żeby zastosować leczenie 6 dni i później żeby zapobiegać Nawrota stosować 1 tabletkę raz w tygodniu przez 4 tygodnie lub 3 miesięczna kurację po 6 dni . Ogólnie to widzę że na recepcie nie mam napisane po wykupieniu ,, zrealizowano ,, także wydaje mi się że ta baba była jakaś szalona i to jednak nie jest na receptę . Także myślę że zrobię tak jak jest w ulotce czyli zrobię sobie kurację 3 miesięczna po 6 dni , bo już we wcześniejszym badaniu wyszedł mi problem z tą flora bakteryjna więc może dzięki temu się odbuduje . Dodatkowo będę łykać jeszcze w tabletkachNa ulotce w necie nie ma?
A co to za probiotyk?Najlepsze jest to że na internecie pisze że to jest bez recepty a babka w aptece powiedziela że na receptę![]()
dawka taka sama , w ulotce na ikp jest takie samo dawkowanie jak na ulotce z internetu. Także zrobię sobie kurację 3 miesiące po 6 dni . Akurat teraz , okres w lutym (o ile przyjdzie oby nie ) po okresie kolejne 6 dni i w marcu znowuMoże dawka inna?
protivaginA co to za probiotyk?