Klemensa
Fanka BB :)
Zgłosiłam i w dalszej konwersacji się wydało kto to xdWidać, że to jakiś troll, bo już konto usunięte...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgłosiłam i w dalszej konwersacji się wydało kto to xdWidać, że to jakiś troll, bo już konto usunięte...
A ja prawdopodobnie miałam owulacje wczoraj bądź dzisiaj, bo tak mnie lewy jajnik cały dzień kłuł, normalnie to od kilku dni bym już testy owulacyjne robiła, no ale ze względu na ten mój ból wyrostka robimy przerwę. Muszę zrobić kolonoskopię itp itd. Więc myślę, że w lutym ponownie zaczniemy działaćPóki co wkręcam sobie kolejny stracony cykl przez chorobęowulacja zbliża się wielkimi krokami a ja jedynie na co mam siłę i ochotę to leżenie pod kocykiem
![]()
Nie doczytałamZgłosiłam i w dalszej konwersacji się wydało kto to xd
Wprost nieNie doczytałamale wydawało mi się, że nie było wprost
Nie było wprostNie doczytałamale wydawało mi się, że nie było wprost
O Wow, czyli jest tutaj wśród naspod innym nickiem jest zapisana na testowanie![]()
Ja też jestem wysoką brunetką, ale z tą szczupłością to bym przesadziłaA ja jestemale nie potencjalnie
![]()
Jak się pofarbuję i włożę szpilki..Ja też jestem wysoką brunetką, ale z tą szczupłością to bym przesadziła![]()