Klemensa
Fanka BB :)
NiżejGdzie test!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NiżejGdzie test!
DobraA rób od razu !![]()
No i to są piękne krechy! Wierzę że tym razem będzie szczęśliwe zakończenie!To na pewno nie był poranny zbiórzdążyłam już sporo wypić i kilka razy być wiadomo gdzie. Facelle i ten z action ale ten mniej czuły - któraś wie ile on ma? Bo w ulotce nic nie ma
To na pewno nie był poranny zbiórzdążyłam już sporo wypić i kilka razy być wiadomo gdzie. Facelle i ten z action ale ten mniej czuły - któraś wie ile on ma? Bo w ulotce nic nie ma
Póki co to mnie w cholerę mdliNie no dziewczyno, ja takie kreski to miałam przy becie 200 albo i lepiej
To na bank żadna biochemiczna czy CP - będzie z tego bobas!
Sorki jeśli pisałaś, ale okres miałaś mieć chyba jakoś pod koniec stycznia?Póki co to mnie w cholerę mdlijak nie przyjdzie krwawienie to pod koniec tygodnia pójdę na betę
Ja sie zastanawiam jsk Ta pani niema szacunku do nas anonimowo w internecie to jakim ona musi być człowiekiem w realnym życiuKoleżanka się może kiedyś troszkę zdziwić![]()