reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
jeżeli to twoja 1 stymulacja to ciężko przewidzieć . Powiem ci szczerze że u mnie jest różnie , czasem rosna bardzo szybko a czasem wolnej mimo stymulacji cały czas tak samo . Teraz 2 cykle z rzędu miałam 2 pęcherzyki , ale we wcześniejszym była duża różnica między nimi i jeden nie pękł . Teraz miałam prawie identyczne i pękły oba . 12 DC kiedy ci wypada w jaki dzień ? A jak będą na tyle duże że jest obawa że pękną to nie mogą wykonać IUI od razu ? Pytam to szczerze nie mam pojęcia jak to wygląda
12dc wypada w następny piątek. Na 7:30 mam przyjść i w dniu IUI też by mąż musiał na 7:30 przyjść, więc może ewentualnie by pojechał ze mną…? 🙄 Eh, zobaczymy w poniedziałek jak rosną i w razie czego będę dzwonić tam i może wtedy uda się przepisać na wcześniejszy termin. A może się okazać, że nie rosną wcale tak szybko i problem z głowy, ale oczywiście rozkminy są 🤪

no właśnie u mnie ostatnio po 10 dniach był cień cienia , 11 dni to już z lupą coś było widać i to jak ktoś chce zobaczyć 😅 wiem że teraz to raczej nie zatrzyk bo 9 dni po zastrzyku już był cień cienia z lupa a od wczoraj jest coraz ciemniejsza,ale wiadomo jak to jest jakieś obawy są 😔 nie pozostaje mi nic tylko czekać . Zazwyczaj wyniki są 16-18 , chciałam zapłacić za szybsze ale powiedziała że nie ma możliwości 😔
Nie no jak już była lekko widoczna i zaczęła ciemnieć to na pewno jest coś na rzeczy ☺️

12dc wypada w następny piątek. Na 7:30 mam przyjść i w dniu IUI też by mąż musiał na 7:30 przyjść, więc może ewentualnie by pojechał ze mną…? 🙄 Eh, zobaczymy w poniedziałek jak rosną i w razie czego będę dzwonić tam i może wtedy uda się przepisać na wcześniejszy termin. A może się okazać, że nie rosną wcale tak szybko i problem z głowy, ale oczywiście rozkminy są 🤪
myślę że to dobry pomysł żeby pojechał z tobą , najlepiej po poniedziałkowej wizycie podpytać lekarza czy w razie czego przyjechać w piątek z mężem bo może będą już wystarczająco duże żeby wykonać zabieg ☺️ w poniedziałek raczej będą jeszcze małe , ale do piątku już mogą urosnąć więc bezpieczniej mieć go przy sobie ☺️

Nie no jak już była lekko widoczna i zaczęła ciemnieć to na pewno jest coś na rzeczy ☺️
pokazała bym ci ale nawet zdjęcia nie robiłam bo tak słabo było widać , mąż powiedział mi wczoraj że on na tamtym teście to wgl nic nie widział a wczoraj już zobaczył bez problemu 😅 także myślę że to nie zatrzyk , teraz tylko żeby nie był biochem 🤞🤞 ale będzie dobrze ,musi być ! 🥰

reklama
Do góry