Karolina_123
Fanka BB :)
Z takim progesteronem to na pewno nie zastrzykMam , wynik taki jak myślałam . No nic czekamy do piątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z takim progesteronem to na pewno nie zastrzykMam , wynik taki jak myślałam . No nic czekamy do piątku
SpoczkoA to przepraszam niw zauważyłam
to ja nie posiadam takiego haha ale może dlatego że ja korzystam z apkiTo jest ikonka tego ptaszka zielonego![]()
A korzystasz głównie z aplikacji? Tam jest tylko kilka emotek do wyboru, ale jak otworzysz post w przeglądarce, nawet na telefonie, to masz dużo więcej do wyboruTak wgl dziewczyny wiecie że ja nie mam pojęcia jak wy dajecie do komentarza np ,, popieram ,, wiem tylko jak dać emotke jakąś![]()
głównie z apki , z przeglądarki korzystam jak chce coś edytować . Jak byłam założycielka w grudniu to dużo korzystam , bo w aplikacji się nie da edytować . Spoko właśnie zobaczyłam sobie w przeglądarce , bo cały czas się zastanawiałam jak wy to robicie hahaA korzystasz głównie z aplikacji? Tam jest tylko kilka emotek do wyboru, ale jak otworzysz post w przeglądarce, nawet na telefonie, to masz dużo więcej do wyboru![]()
No to ja tak samo robię, ale jak do czegoś wybitnie mi pasuje reakcja, której nie ma w apce, to specjalnie otwieram w przeglądarcegłównie z apki , z przeglądarki korzystam jak chce coś edytować . Jak byłam założycielka w grudniu to dużo korzystam , bo w aplikacji się nie da edytować . Spoko właśnie zobaczyłam sobie w przeglądarce , bo cały czas się zastanawiałam jak wy to robicie haha![]()
haha to ja jeszcze tak nie miałamNo to ja tak samo robię, ale jak do czegoś wybitnie mi pasuje reakcja, której nie ma w apce, to specjalnie otwieram w przeglądarce![]()
Jakie poświęcenie!No to ja tak samo robię, ale jak do czegoś wybitnie mi pasuje reakcja, której nie ma w apce, to specjalnie otwieram w przeglądarce![]()