reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
To będziemy testować razem@Patii26 możesz mnie wykreślić z testowania bo okres powinnam mieć w takim razie dopiero 8 lutego. Skoro nie było owulacji tydzień temu to znów będę mieć cykl 34dni :-)

klaudia16
to co mnie się wydawało że ty też czekasz na wynikiMoje dopiero jutro będą robione, robiłam wczoraj![]()

klaudia16
o to tutaj czekałam na wyniki , jak tam da już ?Po południu, ale nie znam konkretnej godziny. Żeby nie było to południe zaczyna się o 12 więc już sprawdzałam 2 razy bo w końcu już jest po południu![]()
MamaR
Jestem trochę zawiedziona bo myślałam że rzeczywiście była ta owulacja ale z drugiej strony wtedy endometrium miało tylko 6 mam to raczej mało na przyjęcie zarodka. Jest szansa że przez tydzień sobie ładnie urosło.To będziemy testować razem![]()
Klemensa
Nie wiem, może myślałaś, że już czwartek? Tak mi mocno kibicujeszto co mnie się wydawało że ty też czekasz na wyniki![]()

klaudia16
pewnieNie wiem, może myślałaś, że już czwartek? Tak mi mocno kibicujesz![]()

reklama
klaudia16
no 6 to trochę mało , dlatego właśnie wszystkie ci napisaliśmy że wygląda to jakbys była przed i wtedy właśnie te 9 mm pęcherzyk zgadzały się z tym wszystkim . Idziesz jeszcze do gina na podgląd ?Jestem trochę zawiedziona bo myślałam że rzeczywiście była ta owulacja ale z drugiej strony wtedy endometrium miało tylko 6 mam to raczej mało na przyjęcie zarodka. Jest szansa że przez tydzień sobie ładnie urosło.
Podziel się: