reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Po wizycie okej.
Endometrium ładnie rośnie tak samo pęcherzyki.
W sobotę kontrola i wtedy zadecyduje kiedy punkcja.
Ale mówił że jeśli będzie tak to szło to poniedziałek bądź wtorek punkcja.
Także się cieszę 😊

Powiedział jeszcze że nie spodziewał się po tak niskiej rezerwie jajnikowej że tak ruszę 😊
Kontunuje leki plus dorzucił mi orgalutan czy jakoś tak.
Nie mam jak dokładnie sprawdzić nazwy bo w pracy jestem🙈
A jakie masz amh? Ja też bardzo niskie, po ostatnim badaniu wynik 0,78 w wieku 29 lat. Ale ostatnio powiedział, że jest zaskoczony, że mimo tak niskiej rezerwy wszystko całkiem dobrze funkcjonuje

Po wizycie okej.
Endometrium ładnie rośnie tak samo pęcherzyki.
W sobotę kontrola i wtedy zadecyduje kiedy punkcja.
Ale mówił że jeśli będzie tak to szło to poniedziałek bądź wtorek punkcja.
Także się cieszę 😊

Powiedział jeszcze że nie spodziewał się po tak niskiej rezerwie jajnikowej że tak ruszę 😊
Kontunuje leki plus dorzucił mi orgalutan czy jakoś tak.
Nie mam jak dokładnie sprawdzić nazwy bo w pracy jestem🙈
Super! Mówił ile jajeczek?
Fajnie, że punkcja tak szybko, będziesz miała już za sobą ten etap :)

tak się tylko zastanawiam czy to jest faktycznie takie 0:1 zwłaszcza przy kp?

Tak naprawdę przy KP to nie ma żadnych zasad. To może totalnie świrować. Ba owulacje noga być nawet reguralnie ale słabej jakości albo właśnie endo cienkie i nic z tego.

Znam dziewczyny co przy KP zaszły bardzo szybko w ciążę, po pologu i takie co potrzebowały odstawić dziecko bo nawet 1 karmienie na dobę sprawiało że organizm "blokował" ciążę

Załączniki

• Screenshot_2025-01-22-20-48-22-99_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-01-22-20-48-22-99_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Jutro w końcu mam wizytę u ginekologa. Dzięki temu, że teoretycznie wyłapałam owulację mam duże nadzieje co do tego cyklu. Trochę się boję, że jutro usłyszę że jednak jej nie było i czar pryśnie 😅 z drugiej strony też boję się że owulacja była, usg to potwierdzi a i tak się nie uda i znowu będę przygnębiona. I tak źle i tak niedobrze 😥

Do góry