Dorka66
Fanka BB :)
Czaaaad gratuluję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czaaaad gratuluję
Gratulacje
Ja jestem w szoku, że mam tak wysoki progesteron, bo nigdy go jakoś wysoko nie miałam. Co prawda jestem na sztucznym progu, ale nie biore go przecież, aż tak dużo.Czaaaad gratulujęmasz prawie identyczną betę jak ja wczoraj
A próg jaki piękny, oddałabyś tak z połowę bo do mnie właśnie lekarka odpisała i kazała prolutex 2x dziennie, a ja już miałam nadzieję, że koniec z zastrzykami
![]()
Ale my jesteśmy obstawione sztucznym progesteronem, dlatego jest wyższy.Jezu mój prozek przy Waszych to jakieś maleństwo. Oby wystarczył
Ja jestem w szoku, że mam tak wysoki progesteron, bo nigdy go jakoś wysoko nie miałam. Co prawda jestem na sztucznym progu, ale nie biore go przecież, aż tak dużo.
2x1 cyclogest i 3x1 dupkaA co przyjmujesz i w jakich dawkach?
Szalone 10 dnihahawiem jak to jest ale w Twoim przypadku niestety trzeba jeszcze trochę poczekać na testowanie (najgorszy moment starania )
![]()
Progesteron jest wytwarzany przez ciałko żółte po uwolnieniu komórki jajowej. Też zwróciłam uwagę na ten "błąd" na wykresie.Powiedzcie mi czy jak wczoraj progesteron był <0.1 to raczej nie było owulacji wczoraj ani we wtorek ? Bo od poniedziałku do środy rana był śluz płodny a dziś już kremowy. A progesteron zaczyna wzrastać już przed owulacją ? Chyba nic z tego cyklu nie będzie![]()