Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli była@klaudia16 pisałam kilka dni temu o tym moim monitoringu ,że druga lekarka nic nie widziała ,że owulacji nie było bo pęcherzyk zniknął. Dzisiaj pojechałam za twoją radą na badanie progesteronu (załączam zdjęcie) . Co myślisz ? Wynik 6-7 dni po owulacji . Zobacz załącznik 1684877
Ja chyba zatestuje 31.01 będę 10 dpo może się udałoJa to wgl muszę czekać na kogoś aż założy październikowe ,także dziewczyny streszczać się i sikać na te testy![]()
A czemu Ty nie założysz ?Ja to wgl muszę czekać na kogoś aż założy październikowe ,także dziewczyny streszczać się i sikać na te testy![]()
bo jakoś nie czuje się na siłach żeby założyć narazieA czemu Ty nie założysz ?ja bym chetnie dołączyła
Tylko pewnie zaś się nie uda.
to czekam niecierpliwieJa chyba zatestuje 31.01 będę 10 dpo może się udało![]()
Ja teżto czekam niecierpliwie![]()
ja sobie tak nie raz mówiłam , ale uwierz mi nigdy nie wytrzymałam . Wręcz sikalam od 7-8 dpoJa teżcały czas sobie mówiłam, że nie zrobię testu szybciej jak w dniu daty miesiączki ale po tym jak gin potwierdził owulację i widze wasze kreski to już odliczam
![]()