klaudia16
Fanka BB :)
pamiętaj że nie każda z nas ma tak samo , może u ciebie akurat tego nie będzieKurcze, to u mnie tego objawu nie ma a szkoda, dopatruje się już we wszystkim jakiś znaków![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pamiętaj że nie każda z nas ma tak samo , może u ciebie akurat tego nie będzieKurcze, to u mnie tego objawu nie ma a szkoda, dopatruje się już we wszystkim jakiś znaków![]()
Dziś 6 dpopamiętaj że nie każda z nas ma tak samo , może u ciebie akurat tego nie będziea ile dni po jesteś ?
Teraz czysto, nic...no szlam sobie szlam i Rossmann wiadomo zamknięty, wszystkie apteki po drodze zamknietea to mnie się coś pomyliło że robiłaśno ale plamienie jest czy ustalo ? Nie masz ochoty powtórzyć testu ? Może to rozpieranie to nie na okres . Ja aktualnie też mam takie delikatne skurcze i momentami boli typowo jakby zaraz miało mnie zalać ,myślę że wiesz o co mi chodzi
No to ja też mam bolesne od ok 3-4 dni...no ale to może być też na okresto zależy o jakie objawy pytasznajwcześniej to chyba cycki bolały , przy 1 biochemię to już od 4-5 dni po owu zaczynały być nabrzmiałe . Teraz wsumie też szybko były nabrzmiałe i bolesne ale myślałam że to od zastrzyku
rossman otwarty, dziś niedziela handlowaTeraz czysto, nic...no szlam sobie szlam i Rossmann wiadomo zamknięty, wszystkie apteki po drodze zamknieteale mam gemini całodobowa więc kupię jak będę wracać...
No mój zamknięty właśnierossman otwarty, dziś niedziela handlowa![]()
Wróć...czynny od 10 a ja przechodziłam po 9No mój zamknięty właśnieale ja mam taki po drodze w środku miasta osobny, nie gdzieś w galerii..może dlatego
![]()
Co tu taka cisza kobiety ?Jak tam weekend ? My dzisiaj się wybieramy do kina na Pana Kleksa
i do Leroy bo handlowa haha
a mężowi się zachciało w kuchni robić mały remont haha
![]()
to dziwne bo dzisiaj jest niedziela handlowe , także powinno być pootwieraneTeraz czysto, nic...no szlam sobie szlam i Rossmann wiadomo zamknięty, wszystkie apteki po drodze zamknieteale mam gemini całodobowa więc kupię jak będę wracać...
no to jeszcze musisz chwilke poczekaćDziś 6 dpo![]()