klaudia16
Fanka BB :)
no właśnie doczytałam hahaWróć...czynny od 10 a ja przechodziłam po 9![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie doczytałam hahaWróć...czynny od 10 a ja przechodziłam po 9![]()
Słyszałam że dramat z prolutexem właśnieJa wczoraj spędziłam pół dnia na obdzwanianiu aptek w poszukiwaniu prolutexu. To jest jakaś masakra, nie ma go nigdzie w aptekach, w hurtowniach brak i nie ma zamiennika. Musieliśmy jechać 70 km a i tak udało się kupić tylko 2 z 3 opakowań na recepcie2 opakowania to jest na 7 dni więc za tydzień znów ta sama historia mnie pewnie czeka
![]()
Teraz wracam i kupiłamno właśnie doczytałam hahaale kupiłaś gdzie indziej czy jak wracałas to weszłaś ?
![]()
to nie wzięłaś na zapas kilka ? HahaTeraz wracam i kupiłamkurde może być za wcześnie ale kij tam, będę w domu to sikne
też tak robię , jak widzę że jest słaba dostępność to od razu zarezerwujeJa zawsze sprawdzam na stronie ktomalek pl i tam można zarezerwować leki na receptę i bez recepty :-)
Ja zawsze sprawdzam na stronie ktomalek pl i tam można zarezerwować leki na receptę i bez recepty :-)
Sikalas już ? Bo my tu czekamyTeraz wracam i kupiłamkurde może być za wcześnie ale kij tam, będę w domu to sikne
kurdeNo sikalam, biel...w dodatku podbrzusze czuję mocniej i znowu jest plamienie, więc raczej się okres kreci![]()