Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krew oddana , także pełna mobilizacja kciukowa, proszę trzymać mocnooby wyniki były 12-14 bo oszaleje , narazie ide się zająć jakaś praca żeby czas szybciej zleciał
Krew oddana , także pełna mobilizacja kciukowa, proszę trzymać mocnooby wyniki były 12-14 bo oszaleje , narazie ide się zająć jakaś praca żeby czas szybciej zleciał
u mnie nie, sikałam w ciąży i był tak słaby jak daleko od owulacjiDziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?
Wiem że testy lh nie służą do wykrywania ciąży
Oglądając tik toki ze Stanów to każda tam robi
U mnie się nie sprawdziły , tzn były dwie kreski ale nie peak a w ciąży byłamDziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?
Ja nie byłam, ale moje starsze mówią że gorszyTrzymam kciuki
A jak tam Pan Kleks? Warto obejrzeć? Bo tamten z zeszłego roku mnie jakoś nie porwał![]()
Dziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?
nie ciemnieją, test owulacyjny jest czuły na LH, nie na BHCG. Dlatego to mit, dziewczyny tu na forum sprawdzały.Dziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?