Żołna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to forumZobacz załącznik 1685214hej, według Was coś widać?
GratulacjeMam wynikiruszyło coś
Jeszcze bez szału ten próg, ale w porównaniu z piątkowym 13 jest lepiej![]()
Pięknie kończycie miesiącMam wynikiruszyło coś
Jeszcze bez szału ten próg, ale w porównaniu z piątkowym 13 jest lepiej![]()
Moi jak się dowiedzieli o trzeciej ciazy tak mnie zwyzywali że parę dni później dostałam krwawienia i straciłam to dziecko. Wiem może to może zbieg okoliczności i tak by się ta ciąża nie utrzymała ale mam gdzieś cały czas w głowie że to mogło mieć wpływ. Ogólnie mam dobre relacje z rodzicami i nie wiedziałam że aż tak paskudnie zareagują. Teraz oczywiście kochają całą trójkę ale raczej prędko nie będę im mówić jakby się udało z czwartym bo czuję że będzie podobna sytuacja. Nie mieszkam z nimi , bardzo sporadycznie mi pomagają przy dzieciach więc co im do tego ile mam dzieciBoże dziewczyny, wiem, że jestem dorosła, ale to co rodzice dziś zrobili złamało mi serce i dosłownie od rana płaczedlaczego relacje z nimi muszą być takie trudne. Staram się sobie tłumaczyć że nie mogę się tak emocjonować, muszę zachować spokój z myślą o dziecku, ale to średnio pomaga. Jeszcze dziecka nie ma więc taki duży stres w okresie owulacji nie powinien zaszkodzić.
Wypisz, wymaluj no jak mój stary. Według niego raz wystarczy nie trzeba, co drugi dzieńMój też tak myśli, że każdy seks bez zabezpieczenia da dzieckostaram mu się to wybić z głowy.
Nie powinien zaszkodzić. A co zrobili? Jeśli nie chcesz to nie piszBoże dziewczyny, wiem, że jestem dorosła, ale to co rodzice dziś zrobili złamało mi serce i dosłownie od rana płaczedlaczego relacje z nimi muszą być takie trudne. Staram się sobie tłumaczyć że nie mogę się tak emocjonować, muszę zachować spokój z myślą o dziecku, ale to średnio pomaga. Jeszcze dziecka nie ma więc taki duży stres w okresie owulacji nie powinien zaszkodzić.