reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
u nas nie płacą ale mimo to wjeżdżają na psychikę. I tak wiem wiem, mogę im coś powiedzieć, odciąć się, ale moi rodzice nie są stabilnie emocjonalni więc żeby byli ze mną w tym dniu muszę to przetrwać. Postawiłam się w jednej sprawie, mama zaczęła mega szantaż, na koniec uznała że to moja wina i nasłała tatę, który też uważa że ich racja jest lepsza, a moje postawienie granic to burmuszenie się i wymyślanie.

u nas nie płacą ale mimo to wjeżdżają na psychikę. I tak wiem wiem, mogę im coś powiedzieć, odciąć się, ale moi rodzice nie są stabilnie emocjonalni więc żeby byli ze mną w tym dniu muszę to przetrwać. Postawiłam się w jednej sprawie, mama zaczęła mega szantaż, na koniec uznała że to moja wina i nasłała tatę, który też uważa że ich racja jest lepsza, a moje postawienie granic to burmuszenie się i wymyślanie.
Krótka piłka - zapraszasz na gotowe i tyle.

Dziś robiłam betę dla kliniki, trochę stresu się najadłam, bo sobotni przyrost był słaby, ale później beta ładnie odbiła.
IMG_6749.jpeg

Myślałam czy założyć kreski lutowe ale jednak trzeba być realista i ciężko nazwać staranie się jak są dwa sexy w miesiącu. Nie będę naciskać męża jak nie czuje tego co ja. Poczekam na okres i wylogowuje się z forum. Trzeba żyć dalej z tym co mam. Za Was wszystkie tu mocno trzymam kciuki a wszystkim którym się udało życzę nudnych ciąż i szczęśliwego rozwiązania ❤️

reklama
Dziś robiłam betę dla kliniki, trochę stresu się najadłam, bo sobotni przyrost był słaby, ale później beta ładnie odbiła.
Zobacz załącznik 1685244
Hejka czy Ty zmieniłaś może nazwę lub coś ? Bo nie widzę Cię abyś była zapisana na testowanie ani na ławeczkę 🙂 A kojarzę Twój nick przecież. Chyba, że mi umknęło gdy byłam tutaj nie obecna z powodu choroby i nie nadrobiłam 50 stron 😜

Edit: już koleżanka Cie znalazła, że zapisana na 27.01 jesteś, takze zwracam honor 😄

Ostatnia edycja:
Do góry