Karolina_123
Fanka BB :)
Tak bardzo ładny prógDziś 8dpo i prożek 19.7 to chyba dobrze nie?
Reszta wyników też w normieno nic zostaje czekać jak dalej się rozwinie sytuacja.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bardzo ładny prógDziś 8dpo i prożek 19.7 to chyba dobrze nie?
Reszta wyników też w normieno nic zostaje czekać jak dalej się rozwinie sytuacja.
to ja właśnie byłam w szoku że mi zaproponowali na 3.02O to tak jak ja, też mam 4.02 pierwsze usg, a 18.02 na NFZ, bo wcześniej żadnych terminów nie bylo![]()
Betki nie zrobiłaś ?Dziś 8dpo i prożek 19.7 to chyba dobrze nie?
Nie bo od rana sikałam i biel totalna. Cudów nie ma. Ale będę sikać w piątek z ogromną nadziejąBetki nie zrobiłaś ?
To załóżHalo halo, czekamy na lutowe kreski![]()
Z chęcią bym założyła ale boję się że rozpęta się jakaś drama a ja nie dam sobie z tym radyTo załóż![]()
Liczę że uda mi się być październikową!Założyłam październikowe mamy , także zapraszam wszystkie te które już mają pozytywne testy , a te które jeszcze nie mają to sprężać mi się tam bo ja czekam na was !![]()
Tak bardzo chciałabym dołączyćZałożyłam październikowe mamy , także zapraszam wszystkie te które już mają pozytywne testy , a te które jeszcze nie mają to sprężać mi się tam bo ja czekam na was !![]()
W sumie ciekawe czy jeszcze wrzesień u mnie czy już październikZałożyłam październikowe mamy , także zapraszam wszystkie te które już mają pozytywne testy , a te które jeszcze nie mają to sprężać mi się tam bo ja czekam na was !![]()