reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Heloł!
Dziś przyszła do mnie paczka z owieczką imitującą bicie serca :-D Jest przesłodka, a ten dźwięk hipnotyzujący :-P I po kilku próbach udało mi się wydobyć z siebie na tyle piskliwy dźwięk, żeby mechanizm w owieczce sam uruchomił odtwarzanie dźwięku :-D

reklama
Agnie- co za owca? ja piernicze co za wynalazek o ktorym nic nie wiem??Jak jakies newsy to Agnie zawsze nam zapoda- ostatnio chyba jakies worki do karmienia czy cos tam nam polecalas:-)
Sylka- ja kupowalam na 68....jak ide do lumpeksu to owszem aptrze na rozmiar ale pierwszorzedny jest dla mnie wyglad. wiec jak mi sie cos podoba to biore. Ostatnio kupilam spodenki na 80:-Da co tam...beda lezaly....
Dzidzia na razie sie nie odzywa- pewnie juz tuli Julka:-)szczesciara

Ale narobiłyście mi smaków: ostatnio za mna chodzą i shake'i i pączki i jakieś ciacha:-p. W sumie teraz jest czas żeby sobie trochę folgować, piec - bo jest na to czas i nie trzeba diety trzymać.
Też mi juz ciężko ale do porodu się nie spieszę. Ciekawa jestem tylko jaki duży mój synek wyjdzie jutro na usg. A pisałam Wam już, że chyba wreszcie imię wybraliśmy? Będzie Tobiasz.:tak: czyli w sumie żaden z dotychczasowych pomysłów tylko nowy.
Sylka, ja mam ubranka nawet na 80 bo dostałam "spadkowe". I bardziej sie boję, że jak prognozy co do wielkości Tobiaszka się spełnią, to tych na 56 nawet nie zobaczy, bo będą za małe:cool2:

ja tez ostatnio mam smaka na rozne dziwne rzeczy.....
dzis poprosilam mamunie zeby mi zrobila zupe zoladkowa...Pycha...a nigdy za tym nie przepdalam
a lody...moze dzis sobie kupie bo mi smaka narobilyscie....ooo- lody o smaku tiramisu...mniam

Asia, taniej ci wyjdzie prawdziwy baran:-Dmozesz go 3mac w kuchni:-D
Pandi, sliczne imie, tez nad nim myslalam jakby byl chlopiec.
Pazurki ladnie zrobione,masaz stop - zajefajnie

Dziuba piekne to było z tymi zapałkami. Byłam na szejku i na zakupach bo nie miałam juz owoców w lodówce. Kręgosłup to mnie od 3 dni nawala jak cholera. Moj synek dzisiaj sobie tany urządza w brzuszku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry