reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tak w zasadzi to i ja mogę juz kupić na 68 ale tak się zastanawiam, czy już z krótkim rękawkiem czy jeszcze z długim

bo 62 to tak do 3 miesiąca chyba ponosi, no w zależności jakie sie urodzi, no nie?

I jeszcze ja mam termin na 25,ale bardzo bym chciala w dzien babci urodzic z mysla o mojej tesciowej,bo bylby to najlepszy dla niej prezent.
nie pisze duzo bo pozniej biedna Pumi nie moze odczytac,wiec sobie tak podczytuje...:-)

no wlasnie Kama - ja nie wiem co jest grane z tymi postami. Pisz, pisz- mna sie nie przejmuj.
Ja mam termin na 1 lutego. Czyli moge teoretycznie urodzic w polowie stycznia ale tez w polowie lutego

Czyli reasumując :dry: na koniec stycznia
1.Ja
2.Sylka
3.Pumi
4.Pandorax
5.Asia
6.Dziuba

...hmmm...mam nadzieje, że nie pominęłam nikogo...i ciekawe, która będzie pierwsza...

A ja właśnie pochłonęłam 3 małe szejki bo nie mogła zdecydować się na smak i stałam w tym mc drive'ie chyba z 5 min....a potem zastanawiałm się, który wypić jako pierwszy...

Agnie ...ta owieczka Stella jest boska...też ją kupie i wogóle zastanawiam się nad całym komplecikiem Stelli...ale nie jest tani...może będe kupowała po kilka sztuk na raty

:-)cześć dziewczyny.co do terminow to niema sie co tym sugerowac.nieliczac mojej mamy nieznam osoby ktora urodzilaby w terminie.ja mam termin na 23 stycznia ,dwa tygodnie temu lezalam w szpitalu i powiedzieli mi ze z KTG i jakis innych badan wynika ze do 10 stycznia napewno urodze.dzis jest 9 a mnie nic niezbiera.bylam dzis u ginka i on stwierdzil ze na podstawie tych badan (widzial je wszpitalu)wcale niewynika ze urodze do 10 a wrecz przeciwnie czyli ze wynika z nich ze porod nienastapi szybko.i komu tu wierzyc. ja chcialabym juz.:-(

reklama
ja mam termin na pojutrze i w sobote jak mała sie nie urodzi to idę do szpitala, może będzie blisko terminu :)
no właśnie, jak to właściwie z tym becikowym jest? kiedy i skąd to sie dostaje i jak to załatwia sie?? co potrzebne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry