Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to super! Anja jest pewnie już w drodze do szpitala, wiec zostałyśmy same wyczekiwające dzidzi...
Joasiu a wiesz czy na Zaspie trzeba mieć kosmetyki dla dziecka jakieś typu oliwka, spirytus czy cokolwiek?? o to jedno zapomniała się zapytać...
joasia moj prowadzacy tez z klinicznej, dzwonilam do poloznej , ok ide sie pakowac w calej chacie duzooooo wody na podlodze, nie wiem za co sie chwycic,
3majta kciuki za mnie i Nadie, zaczynam miec cykora
Aniu na pewno będzie dobrze!! zostaw tą wode w cholere, mężuś potem posprząta, Ty teraz zajmij się pakowaniem i jedźcie do szpitala!!
trzymamy mocno kciukasy i moze do zobaczenia w szpitalu :*
Ania, kochana 3 mam kciukasy i oczywiscie zaraz zaczne ryczeć. Pocieszam sie jedynie tym, ze Dori i Dziuba tez jak ja sie nieco opózniaja.
Joasiu moj synek wg USG ma w tej chwili 41 tyg i 3 dni, wiec tym nie ma co sie sugerować.