reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Szczypawka wiesz ja tez zachode w głowe jak to sie stało, zeby miec takie objawy i potwierdzenie od lekarzy, ze to juz juz. Sama sobie tego przeciez nie wymysliłam i jeden wielku uj z tego :wściekła/y:.
Ja sie nie spodziewałam, ze Anja bedzie przedmna, Dori czy Dziubą. Tylko jej pozazdrościc.
Mnie sie chce wyć, ze nic a jak cos zbali w brzuchu to sie wkurzam, bo wiem, ze zaraz przejdzie.

reklama
Dziuba, chodziłam do tej szkoły w szpitalu, było ok. MIałam dziś jechać na ktg do swojego gina na kliniczną, ale po konsultacji telefonicznej z nim dałam sobie spokój, bo nic się nie dzieje, a do terminu 11 dni. Ale jak jesteś po terminie to rzeczywiście może zostaniesz :-)
Spakowałam się w końcu.

Markowska urodziła? cholera a też miała termin jakoś na środek stycznia... tylko nasze dzieci o nas zapomniały!! :baffled:
Albi, mi lekarze jak byłam na 3D mówił że dzidzia jest sporo większa niż według wieku i ze być może najpierw zaszlam w ciążę a potem jeszcze miałam okres i dlatego mogę się spodziewać porodu nawet w połowie grudnia... no i dupa blada minęła i połowa i koniec grudnia i prawie połowa stycznia i cholera nic!!
no nic, jutro termin, zobaczymy... ja się wciąż łudzę...

Ona miała termin dokładnie na dzisiaj. Ponieważ miała cc, to z godnie z terminem urodziła. DODA:-D. Kurde w życiu bym sie po sobie nie spodziewała, ze bede siedziec gdzies na plotkarskim portalu i czytac te bzdety.

O rany Anja sie rozdwaja...A jeszcze wczoraj niczego sie nie spodziewala...A juz myslalam wczoraj wieczorem ze to ja kolejna wyladuje na porodowce:-D
A ja wlasnie dostalam smsa od Dzidzi" porod wspominam tragicznie, Julek byl jak na mnie za duzy, po porodzie ogromna ulga, zakochanan jestem w Nim. Jedyne co jest teraz okropne to bol spojenia, krocza i tylka- nie dam rady chodzic. Pozdrowienia dla dziewczyn z BB".
Ona sie wlasnie tego bala, lekarz mowil jej ze maly byl duzy a ona przeciez taka drobna.....

reklama
A ja wzielam dluuugi prysznic i bede sie balsamowac. Pepek mnie swedzi
Wiecie co? zaczyna mi komorka wydzwaniac i wszyscy sie pytaja jak tam dziecko i wogole- powoli lapie nerwa- nie bede kazdemu z osobna tlumaczyc ze jeszcze czas. Nie odbieram telefonow- niech sie poobrazaja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry