reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie przejmujcie się do mnie też ciągle wydzwaniają.
A ja już nie mogę, każda kolejna nocka jest gorsza wstaję cała obolała i połamana.:baffled: Wczoraj miałam skurcze co 8 minut ale jakieś takie dupiaste i nic się nie chce rozkręcić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem niedobrą żoncią i ponieważ nie mogłam spać o 6 rano zgwałciłam męża:-D. Ale się zdziwił hihihi.

JAK CUDOWNIE BYC MAMA

Witam kochane dziewczynki, juz w domu cale ,zdrowe i baardzooo szczesliwe, zaraz wstawie foty, jezeli chcecie zobaczyc album z picasy dajcie mi email na priva.
Sciskam was...bedzie dobrze bo musie byc i nie bojcie sie bo dziecko wynagrzadza wszystko:-):-):-):-):-):-):-):-)

Cześć nazywam sie Natalka przyszłam na świat 11 stycznia o godzinie 13.05 moja waga to 3300 i 56 cm, urodziłam sie przez cc, Mama (mili) ma sie dobrze i być może dziś wyjdziemy do domku:-) Podrawiamy
Zdjecie troszke niewyrazne bo przejety tatyuś zapomniał jak sie obsluguje aparat;-):-)

A ja jestem dzisiaj po pierwszym dniu egzaminu, jutro nasyępny dzień i koniec! Wyniki 28 lutego......
Dzisiaj poszło mi dobrze, test 70 pytań, jestem zadowolona:tak:
Ciekawe co tam u Sylki, ma któraś jakieś wiadomości?:confused:

Anja78 - Gratulacje, śliczna dziewczynka, tak bym chciała już dołączyć do grona szczęśliwie rozdwojonych!!! I jak poród na Zaspie, wszystko ok, czy na coś zwrócić uwagę, szczególnie, że tak jak Ty nie mam tam gina prowadzącego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry