reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
znofffu skurcze mnie nekaja. Takie idace od lewej strony od tylu plecow. Ale ni jak je policzyc bo raz sa co 15 minut a raz co 5 minut:baffled:
ciekawe co sie z tego wykluje? w sumie pomimo tego co pokazuje moj suwaczek - dzis wypada termin porodu.

reklama
Asia nadal w szpitalu , Ma juz dosyc a maly ma zoltaczke wiec musi zostac dluzej, biedaczka, pewnie rzuca we wszystkich miesem, nerwowa kobita:-D:-D:-D:-D
Swoje w szpitalu trzeba odcierpiec, na szczescie czas szybko mija:blink:

Hej dziewczęta. Widzę ze wasze maluszki też niezłe głodomorki. Filipek przez 4 tyg. przybrał 1100...:tak:troche dużo ale nic na to nie poradze....A dzis byliśmy z nim u pediatry i okazało sie ze mały ma skaze białkową....Zmieniliśmy już mu mleczko na hypoalergiczne i ma być git...No i ja bez nabiału...ale to przecież da się wytrzymać....
Esti to chyba twój Oliś ma skaze...Czy ty tylko bez nabiału masz dietke czy nie jesz wszystkiego co zawiera białko???Z tego co czytałam na produktach to kurcze prawie wszystko ma białko:baffled:A co z kurczakiem czy wędliną??

Majopa ja nie jem: mleka, jogurtów, serów, jajek,ciast, ciastek z dodatkiem jaj i mleka,.Już z wędliną nie przesadzajmy.......zawiera tylko śladowe ilości, najgorsze są produkty bogate w białka

A Olisiek dał nam dzisiaj niezły koncert......wył przez 2, 5 godziny:szok::szok::szok: ot tak sobie.............nic go nie bolało.....wypłakał się i potem leżał i się śmiał skubany:-D
A tak w ogóle to jak wyszłam wczoraj do miasta załatwić sprawy i nie było mnie przez ok 2 godziny, to po 1,5 godzinie płakał dla babci i ni jak nie mogla go uspokoić.......mamusia przyszła wzięła na ręce przytuliła do cycy i syneczek się uspokoił:-);-):tak: i usnął....................syneczek mamusi źle znosi dłuższą rozłąkę...............z jednej strony fajnie że taki do mamy przywiązany....a z drugiej źle.......co to będzie jak w czerwcu będę chciała pójść do pracy?:dry::baffled:

Kama - u mnie kicha : (((( 2 godziny skurczow i wszystko znowu przeszlo. Juz nie bede pisac o nastepnych jakby mnie zlapaly - bo to nie mam sensu

pumi, śniło mi się że wchodzę na forum a tu postatni post od Ciebie że urodziłaś dzidzię w 20minut i że wypuścili Cię od razu do domu, a co najdziwniejsze, że to był chłopiec, mimo że miałaś mieć córeczkę!!

reklama
Najśmieszniejsze jest to ,że mi sie też śniła Pumi.......że położyli ją do szpitala, dali kroplówkę i w końcu po 2 dniach urodziła................................;-);-)
Jeszcze śniła mi się Albiniec i Dawidek, że Dawidek zaczął już chodzić i Albiniec szalała z radośći......:rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry