reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agnie najszybciej jej nie podpasowała śmietana lub koperek......co najdziwniejsze to mojej koleżanki synkowi koperek szkodzi i ma od tego kolki:szok:
a ja witaminę K jak podawałam to tam w opakowaniu była taka miarka-zakraplacz i prosto do dziobka małemu dawałam i on pięknie połykał.teraz nie daję, bo dokarmiam sztucznym mlekiem, które taką witaminę posiada w swoim składzie.
To prawda w szpitalu czas wcale nie leci szybciej.............mi sie dłużyło okropnie.tym bardziej ze przez 5 dni maly leżał na intensywnej terapii a nie ze mną..............dosyć mam szpitali do końca życia!
Albiniec a w jakim mieście mieszkasz?Bardzo mi sie podoba sceneria w tym teledysku.świetne miejsce na zdjęcia ślubne lub na jakąś sesję fotograficzną:-)

reklama
Jest już prawie 12 godzina a ja w piżamie i w domu bałagan.........a ja ma LENIA!
Cały ranek wylegiwałm się w łożku z moim syneczkiem cudnym.......teraz sobie leży w łóżeczku i bryka!
A dzisiaj pobił swój rekord w jedzeniu i zjadł 100ml ciągu pól godziny- na niego to bardzo dużo................bo my jemy pomalutku i na raty bo jeszcze żołądeczek mu się nie rozciągnął i na raz potrafi zjeść tylko 60 ml.
A u nas cieplutko.Aż 7 stopni na plusie więc będę powoli na spacerek się zbierać- tylk słonka brak i wiaterek jest:baffled:

esti: Kurna, trzeba będzie pokombinować, zrobię sobie bezpieczną bułkę z szynką z koperkiem, ciekawe jak zareaguje... A to miasto z teledysku to mi na oko na Wrocław wygląda, ale nie dam sobie ręki uciąć. :-)

To miasto to Warszawa. Stare Miasto i zgadza sie Esti tu ciagle przyjeżdzają pary sobie zdjecia ślubne robić. Szczególnie koło mnie bo mieszkam koło barbakanu i kamiennych schodków. teledysk Edyty był kręcony pod moim oknem. do 2 rano dawało reflektorami po oknach.:crazy:

Ale macie sny Laseczki - zeby chociaz prorocze byly ........;-)
Zazdroszcze wam spacerkow z wozeczkami- nie moge sie juz tego doczekac.
Basia, Kama i Girly Girl- meldujcie sie!

Ile tygodni po porodzie wyprowadziłyście pierwszy raz swoje dzieciaczki na spacerek 5 min?
Dzięki z tym karmi, taką miałam ochote na to karmi mniam i wkońcu się doczekałam że jednak można pić!!!
Tak samo sie ciesze ze można chodzić na solarium, tylko trzeba okrywać piersi:P
a ja w lipcu mam weselicho swoje więc jakoś muszę wyglądać a chciałabym jak najdłużej karmić:P

reklama
witajcie ojej troszke czlowiek zalatany gdzies po miescie i od tyle postwo ze normalnie szok!!!!!!!fajnie ze foteczki maluszkow doszly az sie wzruszylam!!!!!!:-):-):-)
Pumi melduje sie melduje:tak::tak::tak:wiec Pumi i Kama i girly u mnie skurcze sa mecza jakies 2 h max i zero postepow tym bardziej ze ostatnio bylam u gin i powiedziala ze nie rodze i nie mam rozwarcia wiec sie nie podniecam bo to tylko chyba przepowiadajace yh............co zrobic..........cierpliwie czekac chyba az do ciecia wiec jeszcze tylko kilka dni i bedzie syneczek wsrod nas:-):-):-):-)teraz tylko wiecie o czym mysle???!!!! o tym zeby przez te ostatnie dni najesc sie niezdrowych rzeczy bo potem nie bedzie jak:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry