Witam:-)
A u nas bardzo duża poprawa, Oliś po lekach zączał zjadać po 70 ml , w porywach nawet 90ml
co 2 godziny a wcześniej zjadał po 30 ml co 4 godziny!Więc po skierwanie do szpitala jutro nie idę ...........:-):-):-):-):-).Mam nadzieję,że za tydzień w czwartek na kontroki u pediatry waga skoczy d góry.tak je to musi!
.HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HURA!!!!!!!!!!!!!!HURA!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem taka szczęśliwa!

Majopa jak chce to niech je.......skoro po jedzeniu nie płacze i nie ulewa to ok.Jeśli zacznie płakać i ulewac to będzie oznaczać ze się przejada!A ile ma tygodni Filipek?
A u nas bardzo duża poprawa, Oliś po lekach zączał zjadać po 70 ml , w porywach nawet 90ml
co 2 godziny a wcześniej zjadał po 30 ml co 4 godziny!Więc po skierwanie do szpitala jutro nie idę ...........:-):-):-):-):-).Mam nadzieję,że za tydzień w czwartek na kontroki u pediatry waga skoczy d góry.tak je to musi!.HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HURA!!!!!!!!!!!!!!HURA!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem taka szczęśliwa!

Majopa jak chce to niech je.......skoro po jedzeniu nie płacze i nie ulewa to ok.Jeśli zacznie płakać i ulewac to będzie oznaczać ze się przejada!A ile ma tygodni Filipek?

ja nadal w dwupaku ale wlasnie jade do gin po skierowanie i nie wiem czy wrzuci mnie jeszcze dzis do szpitala czy ze spokojem jutro albo Bog wie kiedy??????!!!!