reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam:-)
A u nas bardzo duża poprawa, Oliś po lekach zączał zjadać po 70 ml , w porywach nawet 90ml:tak:co 2 godziny a wcześniej zjadał po 30 ml co 4 godziny!Więc po skierwanie do szpitala jutro nie idę ...........:-):-):-):-):-).Mam nadzieję,że za tydzień w czwartek na kontroki u pediatry waga skoczy d góry.tak je to musi!
.HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HURA!!!!!!!!!!!!!!HURA!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem taka szczęśliwa!:-D:-D:-D:-D:-D
Majopa jak chce to niech je.......skoro po jedzeniu nie płacze i nie ulewa to ok.Jeśli zacznie płakać i ulewac to będzie oznaczać ze się przejada!A ile ma tygodni Filipek?

reklama
Hej dziewczeta.
Wczoraj mnie nie bylo na bb a tu prosze jakie zamiany. Pumi sie rozdwaja, u reszty nieruszonych tez zaczyna sie cos dziac. dziewczyny Trzymam kciuki:-)
A ja jak kilka dni temu narzekalalm na nawal pokarmu i musialalm odciagac po 3-4 razy dziennie nawet po 100 ml tak teraz starcza tylko dla malego jak sie przyssie....
Mam troche mleka zamrozonego ale mam nadzieje ze mi pokarm nie zaniknie bo moje cycuszki flaczki sie zrobily
A ja podaje smoka ale tylko wtedy gdy maly placze.
Teraz ucze go spac w lozeczku. Nie pasuje mu ta samotnosc ale trzeba go odzwyczaic od noszenia i lezenia ciagle na rekach u mamy
A jak Wasze maluchy spia w nocy? Z Wami czy w lozeczku?
Borysek zasypia na naszej poduszce a pozniej przenosze go do lozeczka, a w nocy zaraz po karmieniu od razu klade go do lózia...Teraz prze kilka dni nie bede miala meza przy sobie wiec cos czuje, że bede spac z synkiem...

esti to super że jest poprawa - miejmy nadzieję ze najgorsze minęło:tak:
Asia, Tobi zasypia w łóżeczku (to cały rytuał z muzyczką już przy kąpieli i ściemnionym światłem, a czasami trzymaniem za rączkę i śpiewaniem) i tylko nad ranem jak ma kłopoty z brzuszkiem to czasem go bierzemy na masowanie brzuszka do nas (mam nadzieję że jak zaostrzę dietę to i to minie).

później doczytam posty
a teraz pisze bo dostałam sms od Pumi:
"poród trwał 17 godzin, a małą widziała jedynie 3 sekundy:tak::tak::tak:, ale na pewno obie sie pozbierają:tak::tak::tak::tak:"

Pumi gratulki kochana ale sie wyczekałaś.
Dużo zdrówka dla ciebie i Dominiki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pumi GRATULACJE!! Czekamy na wieści.
Esti jak sie cieszę, ze z Olim już jest lepiej, naprawde :tak:.
Jzeli chodzi o jedzenie to dzisiaj moj Dawidek na jedno posiedzenie zjadł 200 ml. Ktoryś zjada więcej. Oczywiście to tylko dzisiaj tak z rana było bo normalnie to 170 ml. iledzie spokojnie. Ubrania 56 juz są za małe a 62 w sam raz.

unbranded-colby-teddy-bear.jpg

reklama
hehe jak milo!!!!!!! pierwsze co to Pumi wielkie buziaki dla Ciebie i Dominiki:-):-):-):-):-):-)
girly Ty mi tu nie wpadaj w depreche :-pja nadal w dwupaku ale wlasnie jade do gin po skierowanie i nie wiem czy wrzuci mnie jeszcze dzis do szpitala czy ze spokojem jutro albo Bog wie kiedy??????!!!!:eek::eek::eek:
Kama 3maj sie bo Ty tez juterko w szpitalu ladujesz......powodzenia!!!!:tak::tak::tak::-):-):-)
Esti ciesze sie ze uchroniliscie sie od szpitala !!!:tak::tak::tak:
a tak poza tym to nocke mialam tak ciezka ze szkoda gadac i czuje ze all sie ruszylo ale strasznie powoli.............wiec moze ta oxy i bedzie raz dwa po wszytskim!!!!:-):-):-)juz sie nie moge doczekac ale jednoczesnie tak sie boje ze masakra!!!yh.....:sorry::sorry::szok::szok: 3majcie sie cieplutko.....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry