reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Girly a na kiedy miałas termin porodu. Domyślam, ze dostarczyłas do pracodawcy info iz jestes w ciązy, bo tam jest data terminu porodu. Po tej dacie juz ci gin nie może wystawić L4, jedynie internista może dac ci np na tydzień.
Zaświadczenie o urlopie macierzynskim dostajesz przy wipisie i tam podają od daty porodu. Jezeli chcesz wczesniej to piszesz pismo do pracodawcy i zał. zaś. ze szpitala.

reklama
Nie zaświadczenie dostaniesz dopiero po porodzie, przy wypisie. Spokojnie pracodawca nic ci nie moze z tego podu nic zrobić.

Fuck znowu mam podwyższoną temperaturę 37,9 C i do tego problem z żoładkiem. Co sie ze mna dzieje. Ja nie mam czasu isc do lekarza. Bo kiedy?? Marek wpracy ja z małym w domciu :-(.

Albi...nie masz możliwości zawezwania lekarza do siebie? Lepiej się upewnić czy to normalny stan...bo nigdy nic nie wiadomo... Jestem daleka od opowieści dziwnych treści...ale słyszłam kilka niemiłych własnie po porodach... Nie ma Ci kto zostać przy małym słodziaku na chwilkę??

No to ja dziewczynki mowie Wam do uslyszenia albo raczej do napisania.Rano jade juz do szpitala i mam nadzieje ze szybciutko wrocimy juz do domu cala rodzinka!
B-Asia i Girly trzymam kciuki,oby szybko,zdrowo i bezbolesnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pumi gratuluje serdecznie!!!!!!!
Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Mam numer do Esti i Agnie to napewno dam cos znac.
Buziaczki!!!!!!!!!!!!!!

Witam, Nie bylo mnie przez pare dni a to z powodu okropnego dola ale pomalu wszystko wraca do normy. Pumi ogromne gratulacje, niech sie Dominiczka zdrowo chowa. Trzymam kciuki za reszte dziewczyn:tak:

reklama
Pumi- wielkie grayulacje. Doczekalas sie Dominiczki. Zyczymy Wam samych slodkich chwil:-D
Moj slodziak dzis bardzo grzeczny...Rano sie obudzil, najadl i pozwoli mi sie wykapac, posprzatac w pokoju, zjesc a teraz slodko spi:-)
W nocy cos go brzuszek bolal wiec wzielam go do lozeczka. Meza nie ma do jutra wiec rozpieszczam malego- obym sobie nie zaszkodzila;-)
Zdjecie umieszcze jutro bo mezulo zabtral karte z aparatu- sklerotyk zapomnial wyjac z koputera:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry