reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mili-najpierw ciaza w krotkim czasie po poron..... a teraz ciaza zaraz po porodzie- to sie nadaje na scenariusz do serialu. Ale oczywiscie popieram Albi- nie denerwuj sie i przyznaj sie gin bo sobie mozesz komplikacji narobic.
Ja dzis bylam u gina na pierwszej kontroli po porodzie i od razu pytal czy " byla juz milosc?"
Dominicza ostatnio grzeczna jak aniolek- tfu tfu- nie zapeszam.
A to cudenka jakie moja platynka bedzie nosic na chrzcie.
A ha- luszczy nam sie skora na glowce- lupiez pelna para- wcieram oliwke i nakladam czapeczke, potem wyczesuje. Kupilam tez niemiecki szampon dla niemowlat. Znacie jeszcze jakies sposoby uchronienia sie przed ciemieniucha?

Załączniki

• 001.JPG
    001.JPG
    40,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 002.JPG
    002.JPG
    44,5 KB · Wyświetleń: 31
  • 1.JPG
    1.JPG
    44,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 1 (1).JPG
    1 (1).JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 37
No wlasnie Pumi chyba powinni film ze mna w roli glownej nakrecic, dzieki za otuche tez mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze, a sukieneczka cudo a ta pelerynka przesliczna i te butki cudowne , ja tez chcialam dla malej sukieneczke ale bylo zimno i na dworze i w kosciele to by mi zmarzla a Wy chrzciny w polowie kwietnia bedziecie miec to pewnie cieplo bedzie, ale fajna taka cuuuuuudna sukieneczka , Twoja blad ksiezniczka napewno oszolomi wszystkich swoja kreacja:tak:

Mili- Dominiczka dziekuje za mile slowa. Jak widzialam te wszystkie strojne sukienki z perelkami, cekinami koronkami to bylam zdegustowana- wogole by nie bylo widac dziecka sopd tych wszystkich ozdobek.
Pojechalam w desperacji na hiszpanska dzielnice i znalazlam najprostsza sukieneczke- bardzo mi sie podoba.
Mili- daj znac jutro co gin powiedziala

Caluski dla Dominiczki. Pumi a tak sie martwilas ze nic ladnego nie znajdziesz a jednak sukieneczka przesliczna, juz niemoge doczekac sie kiedy bedzie cieplo to wtedy bede moja Natke stroic w takie sukienusie Dam jutro znac co u ginki, dobrze ze ide z siostra zawsze razniej co prawda ona bedzie pod gabinetem spacerowc z Natka ale zawsze obok mnie bedzie ktos bliski. Tak strasznie sie boje , jeszcze czas na 2 dzidziusia mojego teraz tylko czekam az moja siostra urodzi( termin 22 maj) wystarczy nam narazie dzieci

mili nie boj nic- nie bedziesz mama po raz drugi - no przynajmniej narazie :-D , pumi ubranka cuuudowne chyba zaczne żałowac że nie mam córci yhhh...
basia zaczelam czytac :-) bo moj mały ładnie zaczoł spac i wogole fajny bobas sie z niego zrobil wiec mam kiedy - niezapeszajac. nawet teraz wstal o 6 zjadl i polozylam go spowrotem i spi :-) hehe zdazylam ciuszki przygotowac na wyjscie i pokarm odciagam :blink:

mili ja używałam Oriflame ujędrniający żel na brzuch Perfect Body i Krem na rozstępy, a teraz mam taki z apteki firmy Fissan i też działa :)
ja dziś totalnie niewyspana, mala o 5 rano zrobiła pobude bo sie obsikala, no i juz nie zasnela, teraz odsypia kiedy ja już musze sie na uczelnie szykować!! :wściekła/y:

reklama
mili coś Ty, dziś już będziesz wiedziała ze nie jesteś w ciąży??!! zostawisz mnie samą w niepewności?!?? na pewno nasze córcie nie będą miały na razie rodzeństwa, ja planuję przecież dopiero za 3lata!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry