reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja czytam co napisałyście przez wczorajszy dzień i po połowie już zapominam co miałam sama napisać:rofl2:
myszorka, a na jakiej podstawie pediatra powiedziała że masz za tłuste mleko? bo maleństwo dużo przybiera? no to ja na pewno mam za tłuste ale mi lekarz nie kazała dawać pić małemu zamiast karmienia:no:

reklama
oooo w Polsce chyba ladna pogoda i wszystkie styczniowy na spacerkach bo malo dzis naprodukowalyscie.
U nas cieplo i pochmurno-ciekawe czy zdazymy isc na spacer po poludniu zanim lunie deszcz?

Dziewczyny czy to ze moja Dominiczka nie guga, nie gejuje, nie usmiecha sie swiadomie, nie pozwala sie ukladac na brzuszku jest wynikiem ze jest miesiac mlodsza od waszych dzieciaczkow czy moje dziecko jest opoznione?

Pumi nasze maluchy sa jednak sporo mlodsze od innych:-). Moj juz troche guga i czasem sie usmiechnie ale to dopiero poczatki. na brzuszku tez nie lubi lezec,a nawet jak chwile polezy to glowki za bardzo niema sily podniesc. Wiec spoko nie jestes sama z Dominiczka w tym temacie:tak::tak::tak:

A ha Kama-to nie ma powodow do zmartwien. Musze poszukac w necie cos o ciemieniusze,
A dzis postanowilam ze zadzwonie do mojej babci do polski- jest to dla mnie zawsze bardzo trudne bo po smierci dziadzia w pazdzirniku babcia jeszcze poplakuje i mi sie serce kraje jak to slysze

Jestem zła na męza, a raczej zawiedziona jego postępowaniem.
Dzisiaj minely z 4 dni jak sie nie kochamy, poprostu nie mam siły na sex i tyle!!!!i dzisiaj jak zacząl sie do mnie dobierac poprostu odepchnelam jego ręke i powiedziałam ze nie mam siły, na co on mi odpowiedział zebym pozniej nie załowała jak sie dowiem ze on mnie zdrdza!!!!!!!!!! no myslałam ze mnie tam krew zaleje, na co ja odpowiedziałam ze to jego sprawa i jego sumienie.
Dzisiaj bylismy na spacerku mmmmm super pogoda
Mi to odchudzanie bokiem wychodzi, tzn czuje sie super bo schudłam 3 kg ,ale teraz jak cos zjem to musze isc do łazienki i to zwymiotowac poprostujest mi nie dobrze .

kurcze- nie obylo sie bez placzu. Podczas gdy moi rodzice beda goscic w USA moja babcia bedzie mieszkac u nas w polsce w domu zeby go nie okradli i bedzie karmic nasze wilczory, tchurzofretke, papuge i szynszyle. I babcia sie poplakala bo mowi ze ostatnio u nas jak pilnowala to byl z nia dziadziu a teraz bedzie sama jak palec i jak spojrzy w puste lozko...... Jesu dziweczyny to jest takie straszne- nie ma jak pomoc babci i zadne slowa nie ukoja jej rany....

joooaaa Ty uważaj z tym odchudzaniem, moze to jeszcze za wcześnie na aerobic i diety?? żebyś sie nie wykończyła bo będziesz mieć za mało sil dla synusia!!
a ta druga sprawa... ehh, faceci... zawsze za dużo powiedzą, mimo ze wcale tak nie myśla...

reklama
pumi, dziadek zmarl w październiku, wbrew pozorom to jeszcze mało czasu, mówi sie że czas leczy rany, ale babcia nigdy nie zapomni... smutne, ale musi sie trzymać dzielnie i wiedzieć że nadal jest potrzebna, teraz oa żyje dla swoich dzieci, wnuków i ślicznej prawnuczki!! dajcie jej do zrozumienia ze nie jest sama i że ją kochacie i że jest Wam potrzebna, lepiej zniesie to wszystko i nie będzie czula sie samotna

Do góry