reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć mamusie!!!
Ale się stęskniłam za tym forum!!!!:tak:
U mnie i synusia wzystko ok, rośnie jak na drożdzach. waży 7,5 kg i 62 cm.
Trochę się męczyliśmy ze skazą białkową ale wszystko zeszło po produktach Oilatum:-).
Mały też uwielbia ssać paluszki i gaworzy jak nakręcony:-D.
Nocki przesypiamy z jednym karmieniem o 4 rano.

Jeżeli chodzi o mnie to w dniu porodu ważyłam 87 kilo, teraz 64 kg i mam jeszcze do zrzucenia 6 kg:baffled:.
Karmię cały czas piersią i podaję herbatki HIPPA

reklama
frodo, gdzie żeś się podziewała tyle czasu??!! opowiadaj co u Ciebie , masz wiele do nadrobienia, kolory kupek, kropelki, nie chcący powrócić okres, dawne miłości... :laugh2:
Twój malutki juz nie taki malutki, sporo przybrał!! moja Martyna też już prawie 7kg waży ale dopiero za 10dni idziemy na szczepienie to będzie dokladne ważenie...

aha a jesli chodzi o ex facetow to chyba mam nr 1 jezeli chodzi o to, moj ex malz super przystojny puerto ricanczyk/wloch byl niesamowity dopuki pod wplywem duuzej ilosci tequili nie wzielismy slubu w las vegas, potem byl dramat jego zazdrosc o mnie przekraczala zdrowy rozum, kiedy wiedzilam ,ze zwiazek z nim to bezsens bo ja dojrzewam a on maly zazdrosny chlopiec postanowilam nasze wspaniale malzenstwo zakonczyc i tu sie zdiwila bo koles postanowil mnie zabic, bo powiedzial,ze jedynie bedzie mogl zyc dalej na mysl ,ze jestem martwa, niz inny facet mnie dotknie:szok: a na pocztku bylo full romantic, truskawki z czekolada podane do lozka:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
oczywiscie bez policji sie nie obylo juz wczesniej, w stanach prawa kobiet daja duzo poczucia bezpieczenstwa, ale on i tak chcial mnie ukatrupic:baffled::baffled::baffled::baffled:a potem siebie:sorry2: uj z nim ale ja???
najlepsze ,ze zadzwonilam do jego matki,ze mu odpier i chce mnie i siebie zabic a ona na to ,ze milosc pomieszala mu w glowie i jezeli mnie zabije i siebie to trudno...:crazy: ku:-pwa "trudno?" na szczescie wyjechal gdzies na karaiby bo prbowal zginac tragicznie w paszczy rekina, jak mu sie znudzilo i zadna bestia nie chciala pozrec jego dupy napisal email,ze chce rozwodu...wiec przez internet sie rozwiedlismy.."love story+jaws" w jednym teraz sie sieje ale to trwalo jakies 3 lata:angry:to myslalam ,ze oszaleje przez niego bo moje zycie rzypominalo jakas patlogie z brazylijskiego serialu..grrr, no ale to daleka przeszlosc

Ja dzisiaj jestem za nerwowa!
wczoraj tez dostałam białej gorączki, wiec zaczne od wczorajszego wieczoru:
Mieszkamy z moimi rodzicami, i wczoraj zaczął sie sezon zuzlowy a ze mój małzonek był zuzlowcem i wciągnął w to mojego tate to oglądaja razem żużel w tv, wczoraj wykompałam małego o 9 uśpiłam i poszłam ja sie myc, przyszłam a oni w naszym pokoju oglądaja żuzel na cały głos ,mały oczywiście sie przebudzał po 10 min i tak do 24!!!! rano zwróciłam adasiowi uwagę Ze teraz ma rodzinke, i musi teraz z czegos zrezygnowac, moze oglądac zuzel ale nie wtedy kiedy my idziemy spac!!!!
Dzisiaj zauwazyłam na czółku u małego strupki czerwone, wystraszyłam sie wiec powiedziałam adasiowi ze chce jechac do pediatry to skonsultowac a on na to ze z moim tata jadą do ostrowa (100km) na trening zuzlowy zeby sobie popatrzec, wiec ja małego w samochod i sama pojechałam, po 5 min przyjechał tam adas z pretensjami ze wynajduje choroby i małego tylko ciągam po lekarzach i mi uświadamiał ciągle ze jestem zła matka!!!! (bo zaczął mi w pewnym momencie na poczekalni płakac ) wiec stwierdził ze mały napewno jest wyczerpany jazdą moim samochodem!!!! powiedziałam mu zeby jechał sobie na ten durny żuzel bo ja go wkorzam i on mnie wkorzal a przyzwoitka mi nie jest potrzebne i dam sobie rade!!! teraz jestesmy w domciu , mały okazało sie ze ma jakies zapalenie łojotokowe, i przepisał mu taką baaardzo tłustą maść .
Ja jestem spokojna jak sprawdzę u lekarza, a nie czekam na postęp choroby, a jakby mu sie to rozlało na całe ciałko??? jednak matki inaczej myślą!

zobaczcie jaka czapke na wiosne dostał mały hihihi

Załączniki

• DSC01050.JPG
    DSC01050.JPG
    17,2 KB · Wyświetleń: 43
My już w domku od jakiegoś czasu.U alergologa byliśmy i jest poprawa............jest zadowolona:tak::tak:.
Mogę małemu już zacząć podawać do 1, 2 karmień Sinilac!Pomimo że jest od 5 miesiąca ale alergolog pozwolił, bo to nie może zaszkodzić.Z sokami czekamy i z zupkami też.:tak:U dzieci alergicznych wszystko wprowadzamy później
No a ja mam w końcu płaski brzuch i biodra mi sie zwęziły.mieszczę się już we wszystkie biodrówki sprzed ciąży!Waże 57 kg:-D

Olisiek te pcha piąstki i paluszki do buzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry